P3pco-ban kapható gyurma vélemények? Társasjáték?
Figyelt kérdés
Valaki ismero a fent emlitett boltban kaphato “kiddy dough” gyurmát?
Milyen minőség?
Illetve néztem ott egy “méhsejt” nevű társasjátékot. Megéri 4 évesnek, vagy alapból gagyi?
2020. márc. 13. 09:38
1/4 anonim válasza:
A gyurma gagyi. Csomagolásra hasonlít a PlayDoh-ra, de az állaga borzasztó. Ragad és szétmegy, kb mint a nokedli tészta. Felkaparni kellett az első próba után és ki is dobtam.
2/4 anonim válasza:
Nem venném meg. Ott vannak a nagyobb, ezerszer tesztelt, sok-sok biztonsági bizonyítvánnyal ellátott márkák, amik kipróbáltak, jók. A gyerek akaratlanul is bekaphat belőle, érintkezik nyilván a bőrével, satöbbi. Nem vagyok paraanyu, sôt, de ezen nem kísérleteznék. Play-Dough, Playgo, de csinálhatsz házilag is gyurmát, valószínűleg az a legköltséghatékonyabb és még tudod is , hogy mi van benne.
4/4 anonim válasza:
Gyurma először rossz...de par hasznalat utan szuper. Nekunk a play doh hamar kiszárad és újravizezes se jott be. Puhabb lett, de nem az igazi. Pedig figyelek a gyurmara. Mehsejt jó. Nekünk van. Igaz az "eredeti játék" lapjai erősebbek, de szuper kis társas. Teljesen megfelel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!