Első társasjáték ötletek?
Figyelt kérdés
Kisfiam 4 éves lesz nem sokára, szeretnék társasozni vele. Most kezdte az óvódát és most mutat érdeklődést a társasok felé, eddig nem érdekelte.
Nem tudom milyet vegyek neki, túl gagyit sem szeretnék, de mivel még nem játszott így nem a legbonyolultabbal kezdeném. Ebben kérnék segítséget.
2019. szept. 29. 17:00
1/8 anonim válasza:
Dobble Kids, Batamino, Beasties, Szörny Szekrény.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Bogyó és babócás mind ilyen kicsiknek való.
Négy első kockajátékom.
Sima ki nevet a végén.
4/8 anonim válasza:
Kinevet a végén. Halli Galli.
Meg az, amiben a vizilovakkal kell golyókat enni, nem tudom a nevét. (Hungry hippo talán)
5/8 anonim válasza:
Jó éjszakát!, és bármilyen Bogyó és Babócás.
6/8 anonim válasza:
Nálunk a klasszikusok mennek, Ki nevet a végén? (ez volt az első), Lóverseny, Malom, Sakk, mostanában kártyázni szoktunk, főleg 66-ozni, de szeretne megtanulni pókerezni is. 7 éves
7/8 anonim válasza:
Lotti karotti, Csigafutam, Gyümölcsöskert, Sakk, Jenga, Click clakc, Zingó, Kígyók és létrák (ez akármilyen kiadásban, akár kedvenc mesefigurás is biztosan van), Szunyókáló óriások...
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2019. szept. 30. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!