Társasházban hangos gyerekek, mit lehetne tenni?
Talán kicsit nyugisabbak nappal mióta éjjel ők sem tudnak aludni nyugodtan.
Azért ez elég szomorú, hogy hivatalos járható út nincs ennek a helyzetnek a megoldására.
Miért vagy egész nap otthon? Úgy még a madár csicsergés is idegőrlő tud lenni.
Dolgozz, sétálj, vásárolj, bármi.
Máris nem hallod egész nap.
Nálunk egy baba volt, és ugyanilyen bunkó szomszédok, mint a kérdező. Mi úgy oldottuk meg, hogy (sajnos) váratlanul örököltünk egy házat falun. Így nem érdekelt, hogy kicsit bukok rajta, eladtam a lakást az önkormányzatnak. Most a sokadik roma família lakja, számtalan gyerekkel, és frissen szabadult, alkesz családfőnek lehet magyarázni, hogy hangosak a gyerekek.
De ki lehet adni 4-6 fősulis fiúnak, munkás szállónak, kutyatenyésztőnek, vagy egy ukrán "vállalkozónak" sok barátnővel. Gyorsan megtanulnátok, hogy a gyerek nem hangos.
"Mostmár nem olyan kisimúltak a szülők. A gyerekek is zombiként mennek oviba. Remélhetőleg folfogják, hogy nevelni kell és akkor csend lesz."
Nem lennél a szomszedom... Tuti cserébe én is felcsengetnék neked hajnali 2kor... még jo, hogy van annyi eszem, hogy nem lakom panelban.
És el kell keserítselek, a normális gyerek is hangos. Nekem 2 van, az egyik iszonyat hangos, folyton zizeg, kiabal, meg sem all, a masik nyugodt, halkabb, de ő is folyton megy. Mind2 meg van nevelve, mondjuk mi kertesben lakunk, és csak kirakom a nagyot a kertbe azt mehet a kiabálás. Ha ez másnak nem tetszik, így járt. De nekünk normális szomszédaink vannak, még örülnek is, ha hallanak egy kis gyerekzsivajt.
"A normális gyerekek valóban nem hangosak."
😂😂😂
Az oviban szende kislány, otthon úgy visít, mint egy kismalac.
A gyerekek is egyéniségek. Van, aki piszkálja a másikat, igy az sír. Van, akit nem lehet lefárasztani, vagy ha lefárad akkor "túlpörög" . Van, aki egész nap énekel.
Vannak a kis csendes álmodozók. Akik órákig, rajzolgatnak.
De ez igaz a felnőttekre is. Van, aki úgy lépked, mint egy víziló, van aki az ajtót nem tudja halkan becsukni. Van aki hangos, van aki olyan halk, hogy csak szájról olvasol.
Hagyjuk már ezt a gyerekes hülyeséget. Ha te mindenben tökéletes vagy és nem zavarsz senkit a környezetedben, akkor törjél pálcát mások felett.
De amíg kicsinyes bosszúálló, addig inkább szegény többi lakó.
Annyira lehet tudni, hogy ki az aki ki van békülve az életével és vannak.barátai, na meg társasági élete, és ki az, aki úgy próbál társasághoz jutni, hogy összefog valaki ellen.
Ilyen kérdést olvasva adok hálát hogy nem panelben lakom 🙏🙏🙏
Pedig a mostani szomszédok se semmik kötekedés téren, de legalább a gyerek tud aludni. Egyébként szerencsétek van hogy ők nem olyanok mint én és a férjem. Megsejtenénk hogy direkt megy a buli alvásidőben, aztán nem kéne várni hogy találkozzunk 👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!