Társasházban hangos gyerekek, mit lehetne tenni?
Imádom a haverodat!
Amikor a mi szomszédunk szólt, hogy hangos a gyerek (csináljak vele valamit, nem ugráljon, ordibáljon, mert őt zavarja, és ezért a radiátor csövét ütötte feszt fakanállal, még akkor is, ha itthon sem volt a gyerek), én finoman megkértem, hogy akkor ő meg ne dohányozzon a lakásban, mert a szellőzőn átjön hozzánk, de az erkényen sem, mert felfelé száll a füst és büdös.
Nem szólt többet.
(de tényleg, mivel különb a zaj, mint más bűze? semmivel!)
Tuti nincs egész nap hangoskodás.
Az más kérdés, hogy délután jönnek haza az emberek a munkából, gyerekek az oviból, suliból. Így a felnőttek "pihennének" a gyerekek kiengedik a gőzt.
A gyerekek hangosak. Főleg amióta ovis, iszonyat hangerővel beszél. 100x rá kell szólni, de másnap megy oviba és újra hangosan beszél. Amikor egymással játszanak is vannak osszeveszesek. Dackorszak stb. Lehetne sorolni. Ez nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy a szülőket nem zavarja.
Ha a gyerekek zaja annyira áthallatszik, hogy már zavaró, hidd el titeket is ugyanúgy hallani. És ahelyett, hogy amikor csend van kihasználnátok, még ti csináltok hangzavart. Akkor most a gyerek zavar vagy a zaj?
Sosem értettem miért a gyerekekre van ez mindig kiélezve.
Hangos tv, a teraszon mobilozó, cigiző szomszéd sokkal zavaróbb tud lenni. A bejárati ajtók csapkodásáról már ne is beszéljünk. De gondolom egymásra nem szóltok, hogy halkabban...
"Mostmár nem olyan kisimúltak a szülők. A gyerekek is zombiként mennek oviba. "
Na, igen. Itt látszik, hogy nem ők a rossz szomszéd :/
Ilyeneknek kívánom, hogy a mellettük levő lakásban közjegyző iroda költözzön.
Az állandó jövés ménes, utólag a folyóson megvitatott hagyatéki tárgyalás, szemetelés, várakozó gyerekek folyóson sétáltatása, a titkárnő cipőjének kopogása....
Ezek mellett a gyerekzsivaj halk neszelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!