Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek a gyerekágyba a...

Mit tegyek a gyerekágyba a lepedő alá?

Figyelt kérdés
Lassan 1 hónapja teljesen szobatiszta 2 éves kisfiam. A jövő hónapban lesz kész az új ágya, amit csináltattunk neki, mert a babaágy kelleni fog a kistesónak. Az ágya 90*200 lesz és bár még egyszer sem pisilt az ágyába, nem tudom mit lehetne tenni ekkora ágyba, van ekkora gumilepedő? Szerintetek kelleni fog egyáltalán? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
2010. júl. 24. 20:06
 1/8 anonim válasza:

Amikor a gyermekeim kicsik voltak(most 8-és 10), én a lepedő alá pelenkát tettem, ez ugy nézett ki, mint egy szőnyeg, csak pelenka szerű anyagbol,ami felfogta a "beázást" a matracra..Igaz ezt olaszországbol szereztem be annakidején.

Talán elfogadod egy jó ötletnek, hogy ma már a kicsi szobacirkáló kutyusoknak is csinálnak ilyen szönyeg pelusokat,amikre pisilhetnek ha nem tudják napközben kivinni pisiltetni..Szoval ilyen pelust ha teszel a lepedő alá a kiságyban, az ugyanugy megfelel a célnak.Ez természetesen teljesen steril, szagtalan, állatkereskedőknél beszerezheted.

Ugy működik a nedvszívóképessége, mint a baba pelenkáknál, igyekszik nem átereszteni a folyadékot, igy nem ázik át..

2010. júl. 24. 20:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyméretű nejlonszatyor..

Nálunk bevált.

2010. júl. 24. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:

brendon.hu/Products/ViewDetails/524

Én ezt ajánlanám.

2010. júl. 24. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:
A gyógyszertárba lehet kapni kimondottan ilyen kicsi lepedőt.A mi ágyunk is ekkora.Kettőt teszek oda, ahová a feneke esik.Nem drága.De tehetsz nagy neilont is alá, csak az csörög.
2010. júl. 24. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Láttam bababoltokban kimondottan ilyen célra lepedőt. Nem engedi át a nedvességet.
2010. júl. 25. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt írod egy hónapja teljesen szobatiszta, akkor miért kell alá bármit is tenni?
2010. júl. 25. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
Gondolom, véletlenűl sem akar éjszaka hugyos ágyneműt csereberélni......
2010. júl. 25. 19:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem kell...csak gondolkodtam rajta. Attól, hogy szobatiszta és még sosem pisilt be, nem azt jelenti, hogy nem történhet meg, kicsi még. Valószínűleg veszek egy gyermek gumilepedőt a lepedő alá, biztos, ami biztos:)
2010. júl. 26. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!