Milyen az a hengernek varrt 110*110-es lepedő?
Postán kaptam az ovis értesítőt.
Fel van benne sorolva,hogy mit is kell majd vinni.
Természetesen meg kérdezem majd a szülőin,de az csak
aug.30-án lesz.
Szerettem volna már összeszedni a cuccokat.
Ágyneműbe is 90*130-as a paplan méret,mert,hogy ez a szabvány.
Most akkor varratni kell?Ovi zsákot is megvenném,de mekkorát?(arra persze nem írtak méretet)
Tudom,kérdezzem meg ott,de gondoltam a tapasztaltabb anyukák is tudnak segíteni,hogy miben gondolkodjam.
Veszel egy 110x220as anyagot, azt a szélesebb oldalánál fogva félbehajtod. A nyitott szélét (amit most hajtottál el)összevarrod, a többit nyitva hagyod, hogy majd ezeken keresztül rá lehessen húzni a gyerek ágyára. Bármilyen színes anyagot vehetsz, nem kell egyszínűnek lenni. Az a fontos, hogy a gyerekednek tetszen :)
Az ovis zsák olyan legyen, amibe több dolog (váltóruha, esetleg + pulcsi) is belefér, lehet rajta zseb is kívül, apróbb dolgoknak, amiket reggelente bele tud rakni a kicsi, ha visz mondjuk játékot.
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:47
-a 110x110 nem a kész lepedő mérete,hanem ezt hajtod félbe,különben mi értelme lenne?
Most már érte,de ha agyon ütöttek volna sem jöttem volna rá:))).Ebbe húzzák bele a matracot.A tényleges fekvőfelület így 55*110cm.Jól értem ugye?
(az én időmben szétnyitható vászon ágyak voltak még,arra nem lehetett lepedőt húzni)
És a paplan huzat?Abban tudtok segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!