Hogyan oldottátok meg a kiságyból való átszoktatást a gyerekágyba? Úgy értem, hogy legyen még szem előtt a rácsos, vagy nyugodtan szedjem szét, hogy ne legyen választása a vándorlásra? Mennyire hamar szokja majd meg az újjat?
Szia!!
Lehet hogy nem pontosan arra válazsolok,de mi jelenleg úgy altatjuk hogy a kiságya oldala le lett szedve és egy gyermek biztonsági rács van oldalra felszereleve(sajnos még nem tudtuk megvenni nkei a gyerkőcágyat,leesés gátlósat,szeretnénk mert nagyon vándorol éjszaka a Lurkónk,22hónapos).Így nem esik le de szabadon tud mozogni!Este ő fekszik le és reggel egyedül kel,ha akar,de legtöbbször ágyba kéri a kakaót és még lustizik!Első két este jött át,de visszasétált az ágyba és egy délelőtti alvasnál kaptam rajta hogy kijött játszani de ennyi!Kb 4 hónapja vagyunk így és nem kellett többet ágybatessékelni!Reméljük hamarosan megvesszük a nagyobb ágat és az is tettszik neki!Ő mindig is egyedül aludt el,nem altatós baba!Remélem kicsit segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!