Mit csináljak a 2 éves kislányommal, hogy ne ordítson autóban?
Figyelt kérdés
Azt mondta az apja, hogy nem megyünk vele így sehova. Tehát a 4 napos húsvéti kirándulás is kilőve, mert ő így nem vezet. Fáradt vagyok, 2 éve nem voltunk sehol kettesben. Szivem szerint vinném a kicsit is. Ezért szeretnék megoldást erre, hogy legyen el a kocsiban és élvezze ő is az utat. Ez már őrület, de komolyan. Állandóan itthon vagyunk.2020. márc. 3. 14:19
1/9 hollófernyiges válasza:
Rövidebb utakra működhet a baba, játék, valami kis nasi, de többórás útra kitesszük az előtte levő ülés hátára a tabletet és rajzfilmet néz. Plusz óránként pihenő.
2/9 anonim válasza:
Szerintem meg inkább menjetek kettesben, ha nem is 4 napra.
Nem kell a gyereket hozzád tapasztani, a férjeddel is legyél egy kicsit.
3/9 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan menjetek ketten, épp eleget vagytok a gyerekkel a többi napon 🙂
Néha ki kell kapcsolódni, ha nem is 4, de legalább 2 napra
4/9 anonim válasza:
Nálunk egy időben akkor volt gond mikor sötétben kellett autózni. A mesenézés megoldás volt. Esetleg próbáljátok ki.
5/9 anonim válasza:
Ha ketten akartok menni, miért kell vinni a gyereket? Döntsd el mit akarsz.
Amúgy nálunk bevált a Hahó együttes zenéje. Otthon kicsit alapozni kell, szeresse meg, aztán betenni a kocsiba. Meg a zenét is :D
6/9 anonim válasza:
Mi hosszabb utakra (300 km-re vannak a nagyszülők) együtt pakolunk össze neki egy hátizsákot. Kiválaszthatja a könyveit, nem többdarabos játékait (úgy értem, nem kirakót, mert elkallódik, hanem kisautót, repcsit). Azokkal játszik, közben nasizunk kekszet, almát, narancsot, nagyon sokszor kéri, hogy énekeljek, mondókázzunk. Néha kicsit elpilled, akkor én is szusszanok :D Kicsit macerás, de már többször megtettük így egyhuzamban az utat különösebb hiszti nélkül.
7/9 A kérdező kommentje:
Nincs kire bízni a gyereket. Nincsenek nagyszülők. Aki szokott rá vigyázni, pont akkor nem tud.
2020. márc. 3. 16:21
8/9 anonim válasza:
Semmit. Majd megunja, ha látja, hogy nincs reakció.
9/9 anonim válasza:
Nálunk a zene vált be. Mesét csak nagyon hosszú (8 órás) úton vetítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!