Kisfiam beteg nem akar enni, inni sem . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 hónapos kisfiam lázas volt este és most is hőemelkedése van (37.5) bágyadt nem akar enni inni sem ,lábra sem bír álni..pedig nagyon eleven gyerek egész nap talpon van enni is szeret nagyon és egy nap 1 liter inni valót simán megiszik a cumisuvegébol.. Nurofen láz csillapító van itthon azt adtam neki este de most nem akarok meg neki adni mert egyszer az orvos azt mondta 38 feletti láz eseten adjunk csak gyógyszert..de ami a legjobban aggaszt hogy nagyon gyenge és felek hogy ki szárad..magam vagyok vele..azon gondolkozom hogy az ügyeletre el vigyem e 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭2020. febr. 23. 15:52
11/21 anonim válasza:
Biztos, hogy a hőemelkedés is megviseli. Nyugodtan adhatsz neki nurofent!
Az én lányom is ilyen, ha hőemelkedése van, vagy lázas. Csak fekszik és meg sem mozdul. Sőt, felnőttként én is ilyen vagyok. Padlóra vág egy kis hőemelkedés is.
12/21 anonim válasza:
Ja és ha nem eszik, az nem baj. Inni sűrűn kínáld, nem baj, ha csak egy két kortyot iszik. A lényeg, hogy sokszor.
13/21 anonim válasza:
Az én lányom is beteg most, enni nem eszik, inni sem akar, de itatom. A doki azt mondta most tegyem félre az elveim, cukrozzam a teát, adjak rendes gyümölcslét, higítás nélkül, a tápszerbe meg keverjek kakaót hogy igyon és legyen benne elég energia. Szerencsére a húslevest szereti a lányom, azzal is kínálgatom rendszeresen.
14/21 A kérdező kommentje:
Be vittem az ügyeletre írt neki gyógyszereket amit ki is váltottam neki..remélem jobban lesz tőle mert ha nem akkor kórház 😭😭
2020. febr. 23. 19:44
15/21 A kérdező kommentje:
Panadol,Nurofen,Normolyt,Tasectan, Enterol..ezeket váltottam neki ,ezeket írta
2020. febr. 23. 19:45
16/21 anonim válasza:
Holnap vidd el a gyerekorvoshoz, mert ezek mind recept nélkül kapható valamik, amik átmenetileg jók, de ha komolyabb a baj, akkor nem lesz elég.
Nyugodj be, itasd sokat a kisfiad és minden ok lesz.
17/21 A kérdező kommentje:
Reméljük ennél már nem lesz komolyabb baja 😤🧐 elég komoly ez így is egy másfél éves gyereknek..🤨
De amúgy is fel akartam vinni a házi orvosunknak és fel is viszem..
2020. febr. 23. 22:24
18/21 anonim válasza:
Ez egy olyan betegseg, amit magàtól a gyerek. Az orvos csak azèrt ìrt egyàltalan valamit, hogy megnyugtasson.
19/21 A kérdező kommentje:
Te hűje vagy utolsó válaszoló.. képzeld amir irt gyógyszert egyszer ivott azóta nem lázas, ivott este két cumisuvegnyi teát, és már nem is bágyadt
2020. febr. 24. 08:29
20/21 A kérdező kommentje:
Ha lehet nem irt volna semmi gyógyszert reggelre kiszáradt volna..azt mondták menyünk kórházba infúzió..de mondtam nézzük meg hogy a gyógyszertől javul e. Egész este néztem és képzeld javult..úgyhogy ez nem olyan amit olyan könnyen ki lehet heverni egy másfél éves gyereknek úgyhogy kussolj be mert le tépem a fejed 🙂
2020. febr. 24. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!