Kisfiam beteg nem akar enni, inni sem . Mit tegyek?
1. Tapintsd ki a kutacsát a fejtetőn, ha nagyon beesett, akkor baj van, vidd orvoshoz. (mert akkor kiszáradt)
2. Ha tudod, mérd meg a súlyát, mennyit fogyott. Ha ennyi idősen két kiló hiányzik, az már baj lehet, vidd orvoshoz.
3. Ha van otthon kóla, rázd ki belőle a bubit, és kínáld azzal. A legtöbb gyerek szereti, van benne cukor és folyadék. Esetleg kicsit higíthatod vízzel.
Ha holnap sincs jobban, vidd orvoshoz.
Már nem anyatejes.
Kutacsa egy kicsit van be esve,kólát még nem ivott életében 😅 de van itthon cocacola adok neki egy picit csak igyon..Amúgy kamilla teát iszik amibe citromot csavartam és mézt raktam neki bele..
Egész nap a kanapén fekszik rajtam 😭 ma aludt 2x egy fel órát,holott 1x szokott egyhuzamban déltől 3 óráig..
Szegény még aludni sem tudd..hajnali 5 órakor is fel kelt és csak feküdt mellettem és néztük egymást 😭
Ha ilyen rosszul lenne bármelyik fiam, lehet vinném az ügyeletre, főleg, hogy acetonos a lehelete, és kb semmit nem csinál.
Lehet, hogy sokan paramaminak hívnának, és lepontoztok, de ha ennyire gyenge, akkor nem szorakoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!