Naturista, nudistra strandra vinnetek kisgyereket? Aki 5 eves
Én nem vinnem, de én se mennek, mert tőlem ez idegen.
Viszont ha nektek az eletetek része, akkor sokat beszélgetve, felkészítve elvinnem.
Bennem is hasonló kérdés merült fel, mint az 5. hozzászólóban. Ha ti nudisták vagytok, akkor otthon miért viselkedtek másképp, illetve miért kérdés, hogy elvigyétek-e a gyereket?
Vannak nudista barátaink, ők simán vitték már kicsi kortól a gyerekeiket ilyen helyekre. Bár tőlem idegen ez a világ, és furcsa belegondolnom, milyen élmény lehet egy gyereknek, akinek az arca épp a felnőttek nemi szerveinek magasságában van, nyilván megvan az oka, amiért valakik ezt az életformát szeretik, és azt gondolom, akkor természetesnek kellene lennie a gyerek előtt is…
Bennem is ez merült fel, hogy nudistaként/naturistaként miért fontos, hogy otthon ne lásson meztelenül benneteket? És ezek után miért fontos, hogy idegen helyen lássa ugyanezt ne csak tőletek, hanem vadidegenektől is. Ráadásul olyan környezetben, ahol kb "elbújni" sem tud előle, ha ez nem tetszik neki.
Tőlem végtelenül idegen ez az életforma, de ha nektek ez jó, akkor éljetek így és természetesen vigyétek a gyereket.
Azért megjegyezném, hogy a fiam 9 éves, egyáltalán nem flangálunk otthon meztelenül, de még a mai napig sem okoz gondot, hogy kiszaladjak a füdből ruha nélkül, ha csörög a telefon, vagy éppen akar valamit tőlem a gyerek. És ő egy pillanatig nem akad fent rajta, hogy miért nincs rajtam ruha ilyenkor.
Ha nincs hozzászokva, én nem 5 évesen kezdeném.
Abban is van igazság, hogy az ő magasságuk pont a nemi szervig ér, tehát mást nem is nagyon fognak látni.
Fiú vagy lány?
Én nem vinném. 5 évesen kibír pár napot a nagyszülőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!