Mit gondolsz az olyan anyáról aki nem viszi ki pisilni a kisgyerekét a vonaton, mert hogy "most pisilt az állomáson"?
Kiindulva a lányoból,a fiú se szeret egy helyben ülni, és csak azért kezdte a "pisilni kell" szöveget, h sétálgathasson, nézeődhessen.
Egyébként pedig nem hiszem h olyan nyomot hagyna bennem a dolog, h ezen kattogjak később. Eszembe se jutna
Erről egy sztori jut eszembe a Zabhegyezőből. A főszereplővel egy teremben ült a moziban egy anyuka a fiával. A film valami hatásvadász sz@r volt, de a nő úgy zokogott rajta, mintha a legelkeserítőbb dolog lenne, amit valaha látott. A fia megszólalt mellette, hogy ki kell mennie wc-re, mire az anyja letorkolta, hogy fogja be, mert ő most a filmet nézi, és tovább bőgött a középszerű filmen.
Mindenki szűrje le ebből magának a tanulságot. Számomra az volt, hogy egyes szülőknek fontos a látszólagos lelkiismeretesség képét megtartani a gagyi filmen való túljátszott zokogással, miközben tojik a saját gyereke fejére.
Nevetséges, az anya tudja jobban. Lehet csak azért mondta, mert nem volt idő rá.
Én is szerettem ezt a részt a Zabhegyezőben, amíg anya nem lettem..
Egy gyerek egész nap vinnyog, mennyi mindenre szüksége van, akkor is, ha nincs neki. Utálják, ha az anyjuk épp nem rájuk figyel 10 percre, bármit mondanak/csinálnak, csak megkapják a figyelmet. Én is hagytam már figyelmen kívül a gyerekem nem helytállónak ítélt igényeit magam miatt, mert most épp én vagyok az első, én is fontos vagyok.
2percenként képes mondani, hogy szomjas, vagy most épp elsütött 2 nézzél engem és egy fáj a lábamat, meg elkezdett panaszkodni a macskára.
Amúgy felnőtt fejjel Holden tiszta idiótaságokat gondolt..
"Amúgy felnőtt fejjel Holden tiszta idiótaságokat gondolt.."
Tényleg sok hülyeséget mondott, de ebben például igaza volt. Nagyon sok szülőnek csak a látszat fontos, más nem számít...
Az meg, hogy nincs gyerekem, és majd megértem, ha lesz... Hát, engem példának okáért a
szüleim többször is ocsmány módon cserbenhagytak kiskoromban, és a nálamnál sokkal rosszabb természetű öcsémmel kivételeztek, pusztán azért mert ő volt a fiúgyerek. Majd ha nekem lesz 2 gyerekem, én is ezt fogom tenni, mert biztos igaza volt a szüleimnek, hisz nekik volt már gyerekük, nekem meg nem? Ebben az esetben én max. 1 gyereket szülök majd, nem én fogom még egy ember lelki épségét tönkretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!