Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor evett pizzát először...

Mikor evett pizzát először kisgyereket? Te sütötted? Melyik a kedvence?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam sütök pizzát csak nem tudom másfél éves kislányomnak jó lenne e vagy neki főzzek most külön. Egyébként ugyanazt eszi mint mi.Pizzakrémet vennék,nem igazán megy a saját krém kikeverése.
2020. jan. 29. 02:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom pontosan, de valahogy ilyen korban lehetett amikor evett, szerintem nyugodtan adj neki. Mondjuk én jobban szeretem a házi krémet, van egy nagyon jó bevált recept amit használok, ha gondolod át tudom küldeni. A bolti tele van mindenféle ízfokozóval
2020. jan. 29. 03:00
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen,ez volt az egyik oka hogy gondolkozom adjak-e neki,az ízfokozók stb. Megköszönném ha átküldenéd a receptet!
2020. jan. 29. 03:06
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Mindig fokhagymás tejfölös alappal készítem, 9-10 hónaposan már ették a gyerekek is. 😊
2020. jan. 29. 03:26
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Kicsit több mint egy éves volt, Milánóban. A sonkásat szereti.
2020. jan. 29. 05:05
 5/18 anonim ***** válasza:
25%
Hát a pizza alap nem a gasztronómia csucsa, akár a másfél évesed is el tudja készíteni. Paradicsompüré és fűszerek. Ennyi az egesz
2020. jan. 29. 06:05
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
1 évesen, de nem ette meg. Mi paradicsomosan szeretjük ő meg semmit nem eszik meg ami paradicsomos. (lasagne, Milánói, Bolognai, pizza) A férjemmel imádjuk az olasz kajákat, szóval ez elég nagy érvágás volt nekünk 😂😂😂
2020. jan. 29. 06:19
 7/18 A kérdező kommentje:
Tudom hogy egyszerű elkészíteni a pizzakrémet ,párszor próbálkoztam de a többieknek mindig jobban ízlett a bolti verzió így feladtam.
2020. jan. 29. 06:40
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Na igen, ezt meg tudom érteni... Hozza szoktak a sok sóhoz meg izfokozohoz.
2020. jan. 29. 06:43
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
Blw-s 2 évesem van, vagyis fogalmam sincs mikor evett először. Amikor épp az volt a vacsi, de a mai napig inkább csak a feltétet eszi le róla.
2020. jan. 29. 06:50
 10/18 A kérdező kommentje:
6os válaszától eszembe jutott hogy lányomnak sem a bolognai sem a paradicsomos húsgombóc nem ízlett( pedig magában mint zöldség imádja a paradicsomot) úgyhogy valószínű hogy tejfölös alapú pizzát csinálok neki. Majd max. nem rakok bele annyi fokhagymát. Sonkát és lilahagymát rakok rá,vagy ti még mit szoktatok/ mit raknátok?
2020. jan. 29. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!