Mikor evett pizzát először kisgyereket? Te sütötted? Melyik a kedvence?
1,5 évesen már tuti
Mert 19 hónapos, a héten evett
De pizzakrémet nem
Én simán paradicsompürébe teszek kakukkfüvet pici sót fokhagymát oreganot / meglepően sok krém kell a tésztára/
Olyan, mint a rendelt..
Szerintem a hangsúly a tésztán van
És nem szabad feltettek túltolni
Kb 7-8 honaposan. Az volt az ebed, BLW-s, igy azt kapott. Szerette, szereti azota is, mondjuk meg nem tudtam neki olyat adni, amit nem szeret (15 honapos most es 6 honaposan kezdtem hozzataplalni).
En keszitem a pizzat, a tesztat, szoszt, mindent es arra figyeltem, hogy olyan ne keruljon ra, amit o nem ehetett (pl kolbaszt nem raktam ra, ilyesmi).
Mindent szeret, mint irtam, de elsore sonkasat kapott. .
Másfél évesen már rég azt ette, amit mi.
Mi van a pizzában, amit ne ehetne? kelt tészta (kenyérfélét gondolom eszik), paradicsomszósz (ne boltit kenj rá, hanem főzz és akkor nem annyira fűszeres), sajt és egyéb köcölék. Olyanokat tegyél rá, amit eszik, ne tintahalkarikát, rákot meg pepperonit. ennyi.
A férjem tiniként dolgozott nyáriszünetben külföldön pizzaszakácsként egy olasz pizzériában. Sima paradicsompürét tettek rá, semmi só, semmi fűszer. Mégis a város legjobb pizzázója volt.
Ezzel csak annyit akarok, hogy nem kell túl agyalni. Finom lesz ígyis úgyis, ha a pizzatészta nem sz*r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!