Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor evett pizzát először...

Mikor evett pizzát először kisgyereket? Te sütötted? Melyik a kedvence?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam sütök pizzát csak nem tudom másfél éves kislányomnak jó lenne e vagy neki főzzek most külön. Egyébként ugyanazt eszi mint mi.Pizzakrémet vennék,nem igazán megy a saját krém kikeverése.
2020. jan. 29. 02:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
8as. Lehet hogy hozzászoktak,sajnos évekig bolti pizzakrémmel sütöttem mire elkezdtem tudatosabban,egészségesebben főzni,sütni. Viszont mióta megszületett a kislányom neki próbálok minden úgy csinálni ahogy a legjobb ,van hogy ez miatt külön is főzök de nem baj.
2020. jan. 29. 07:10
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

1,5 évesen már tuti

Mert 19 hónapos, a héten evett

De pizzakrémet nem

Én simán paradicsompürébe teszek kakukkfüvet pici sót fokhagymát oreganot / meglepően sok krém kell a tésztára/

Olyan, mint a rendelt..

Szerintem a hangsúly a tésztán van

És nem szabad feltettek túltolni

2020. jan. 29. 07:34
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Kb 7-8 honaposan. Az volt az ebed, BLW-s, igy azt kapott. Szerette, szereti azota is, mondjuk meg nem tudtam neki olyat adni, amit nem szeret (15 honapos most es 6 honaposan kezdtem hozzataplalni).

En keszitem a pizzat, a tesztat, szoszt, mindent es arra figyeltem, hogy olyan ne keruljon ra, amit o nem ehetett (pl kolbaszt nem raktam ra, ilyesmi).

Mindent szeret, mint irtam, de elsore sonkasat kapott. .

2020. jan. 29. 07:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Másfél évesen már rég azt ette, amit mi.

Mi van a pizzában, amit ne ehetne? kelt tészta (kenyérfélét gondolom eszik), paradicsomszósz (ne boltit kenj rá, hanem főzz és akkor nem annyira fűszeres), sajt és egyéb köcölék. Olyanokat tegyél rá, amit eszik, ne tintahalkarikát, rákot meg pepperonit. ennyi.

2020. jan. 29. 09:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
1 évesen már evett rendelt pizzát, házit kb. 15 hónaposan, de csak azért akkor mert anyósom akkor sütött, én nem szoktam.
2020. jan. 29. 10:45
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ennyi idős lehetett, amikor először evett. Inkább a pizza szélét rágcsálta.Mi készítettük házilag, a szószt is. Na én meg a bolti pizzakrémet nem tudom megenni már, mert iszonyat sós. Amúgy nem tudom milyen recepted van, de én úgy csinálom, hogy paradicsompürébe főzök bele bazsalikomot, oregánót, kakukkfüvet, fokhagymát, babérlevelet, szegfűszeget, sót és cukrot! Ez utóbbi azért kell bele, mert nem lesz tőle olyan vad. Sonka, kukorica, borsó, brokkoli, hagyma, sajt nálunk simán kerülhet már rá és imádja. De 1.5 évesen a paradicsom még kicsapta.
2020. jan. 29. 13:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Másfél éves kora előtt rendelt pizzát evett. Családiból egy óriási szeletet! De fornettisat is szokott enni. Imádja a pizzát.
2020. jan. 29. 22:05
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A férjem tiniként dolgozott nyáriszünetben külföldön pizzaszakácsként egy olasz pizzériában. Sima paradicsompürét tettek rá, semmi só, semmi fűszer. Mégis a város legjobb pizzázója volt.

Ezzel csak annyit akarok, hogy nem kell túl agyalni. Finom lesz ígyis úgyis, ha a pizzatészta nem sz*r.

2020. jan. 31. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!