Létezik olyan, hogy egy 2 éves rendesen ki tudja fújni az orrát?
Már régóta gyakoroljuk az orrfújást, mert nagyon nem viseli el az orrszívót. Most elég taknyos, sűrű sárga váladék van az orrában. Először fújok be neki tengervízes orrspray, aztán kifujatom az orrát zsepkendőbe, majd rászívok orrszívóval.
De az utóbbi néhány napban nem jön semmi a porszívóval, feleslegesen kínzom. A zsepi viszont tele van takonnyal.
Létezik, hogy egy ilyen kicsi gyerek ilyen erősen ki tudja fújni az orrát, vagy rosszat csinálok, és a váladék fele hátramegy az orrüreg végébe, ahonnan nem tudja a porszívó kiszívni?
Csak napközben fujatom ki az orrát, délutáni és esti alvás előtt csak porszívózom, hogy jobban ki legyen takarítva.
Egyébként nem én erőltetem az orrfújást, magától jön, hozza a zsepit meg a sprayt, mikor úgy érzi nem kap levegőt.
Barátnőm lánya 2,5 éves. Tök ügyesen kifújja. Nem tudom mióta megy neki.
Nálunk a 4 évesem nagyon ügyrtlen benne....
Szerintem nem kell szívni neki ha úgy hallod h nem szörcsög
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!