Lányotok hány éves korától tudta magát rendesen
megmosni furdésnél?
Figyelt kérdés
2019. aug. 11. 08:18
1/8 anonim válasza:
Nemrég. 6 éves mult. Mostmár mondja hogy anya, majd én megmosom magam. Nem kellek már hozzá. Ügyesen csinálja. Arcát, kezét,hónalját, testét, lábát, fenekét, nunciját.
2019. aug. 11. 09:17
2/8 anonim válasza:
Nekem is 6 éves a lányom, rendesen megmossa magát, tusfürdővel, de tartani kell neki a zuhanyt (nincs kádunk). A haját mi mossuk, ő szárítja magának :-)
2019. aug. 11. 10:57
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor 7 évesen ideje rászoktatnom az egyedüli fürdésre. Párszor fürdött már egyedül, de nem volt alapos.
2019. aug. 11. 11:22
4/8 anonim válasza:
4 éves múlt és egyedül megmossa magát-az intim részeknél azert be kell segíteni. Ha együtt zuhanyzunk,mutatom hogyan kell, ugyanígy a törölközést is. Tetszik neki ez a módszer. Nekem mondjuk az a célom,hogy minnél hamarabb megszokja,hogy nem ,,nyúl más a testéhez"...
2019. aug. 11. 11:48
5/8 anonim válasza:
5 évesem van, nem sok hajlandóságot mutat erre, csak tesséklássék módon bevizezi magát..
Arra gondoltam kap egy szivacsot, azt behabosítom és beviszem a nagytükröt, hogy mindenét sikálja habosra.
Nekem már nagyon elegem van a fürdetésből, annyi mindenre képes, szerintem fizikailag és szellemileg is érett erre, csak nem akarja..
2019. aug. 11. 12:27
6/8 anonim válasza:
5 éves lány, nemrég kezdte, alaposan meg tudja magát mosni.
2019. aug. 11. 13:02
7/8 anonim válasza:
6 éves, ma egyedül mosott hajat.
Annyira cuki most már azt sem szereti ha bemegyek hozzá, egyedül zuhanyozik teljesen.
2019. aug. 11. 21:22
8/8 anonim válasza:
5-6 éves kor előtt nem is ér hátra a kis kezük, így popsimosásban/törlésben is szükséges segíteni. Kb onnantól viszont már képesek rá és "illik" tudnia. (Átlagos esetben.)
Nem beszélve a fokozatosságról. A legtöbb két éves képes megmosni magának a nunciját. Ha nem is feltétlen alaposan. De valahogy el kell kezdeni tanulniuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!