Egy lányt hány éves koráig érdeklik a játékok, és igénylik, hogy a szülők is játszanak velük? Kb milyen idős korban jön el a változás? És pl a szégyenlősség? Apa előtt nem meztelenkedtek, stb.
hát ez szerintem emberfuggo is. Nálam pl. minden jóval késobb alakult mint az átlagnál. En most leszek 30, es 12,5 evesen még babáztam, karacsonyra is Ken-t kértem a fa alá. 13 voltam, amikor aztan a gyerekjátékokat felvittuk a padlásra. Akkor már nem érdekelt. A konyvek, társasjátékok maradtak. Tinédzserként foleg kártyázni szerettunk a noveremmel meg anyukámmal.
Szégyenloseg - nem emlékszem mikor kezdett zavarni, ha a szuleim bejottek a furdoszobába. De szerintem ha a lányoknak el kezd noni a melle, szorosodni a nemi szervuk, akkor már nem szeretnék, ha rájuk nyitnak, foleg nem apuka.
Másik - engem 17 eves koromig nem zavart, hogy beleultem anyukám olébe, persze csak otthon. Kb. addig sokszor volt ugy is, hogy egyutt aludtunk a franciaágyban, ha apu nem volt otthon. Bár van kolléganom, aki még most is szeret az anyukájával aludni, ha kettesben vannak, pedig már férjnél van.
De én ezek után a pasizásban si elcsúsztam az idoben - 22 evesen randiztam eloszor es 23 voltam, mikor elkezdtem járni valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!