Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért jön át éjszaka a lányom...

Miért jön át éjszaka a lányom a mi ágyunkba aludni?

Figyelt kérdés
Eddig nyugodtan aludt a szobájában saját ágyában most meg úgy ide fekszik közénk észre se veszük.. Mit csináljak vele? Nem zavar de nem jó ha ezt megszokja
2020. jan. 4. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, itt senki nem gondolatolvasó. Kérdezd meg a lányod. Lehet, hogy fél valamitől, rosszakat álmodik, stb.
2020. jan. 4. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Miért nem jó, ha megszokja?

Sosem értettem a gyereket külön altatókat. Te felnőttként együtt alszol egy másik emberrel, mert nektek úgy a jó. De a gyerekedtől, aki kilenc hónapig a hasadban volt, és ezerszer jobban kötődik hozzád, mint bárki a világon, elvárnád, hogy tudjon egyedül aludni. Számomra ez az egyik legnagyobb gyereknevelési nonszensz.

2020. jan. 5. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle. :)

Amúgy ha nincs különösebb oka, akkor csak szimplán jobb ott neki, ennyi. Nem kell túlbonyolítani. :)

Én pl. ha itthon vagyok szabadságon, pár napra, vagy egy-két nap erejéig hozzánk cuccol a 9 éves kisfiunk. Élvezi, hogy itthon vagyok, többet vagyunk együtt. Utána minden visszaáll a régi rend és megy a helyére. Egyébként én kifejezetten szeretem is, ha 1-1 napra odajön aludni. Kiélvezek minden időt, amit még együtt tölthetünk, mert ha már kamasz lesz, majd felnőtt, ilyen már nem lesz. :)

2020. jan. 5. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

2# es ott a pont!!!!👏🏻👏🏻

En sem szeretek egyedul aludni...

2020. jan. 5. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
A nővéreméknél ugyanez volt, aztán kiderült, h. ismét terhes. Szerintük megérezte, h.jön a kistesó és le lesz taszítva a trónról:)
2020. jan. 5. 22:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Nekünk nem jó ha itt van mert mi csak éjszaka vagyunk kettesben a párommal, ő egésznap dolgozik.

Ha eddig jó volt neki egyedül most miért nem jó? Ha kérdezem nem mondja mosolyog..

2020. jan. 5. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet fel?
2020. jan. 6. 00:00
 8/8 anonim ***** válasza:
60%
Mert vannak párok kedves válaszoló, akik ejjeli ebredesnel IS megkivanhatjak egymast és fél alomban elkezdenek szexekni stb, kepzeld, nem mindenkinek az élete ne tovabbja hogy a gyerekkel aludjon egyutt.. Steretek ejszaka, reggel a parov merev farkahoz dorgolozni huuu mik vannak igaz? :)
2020. szept. 16. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!