Miért jön át éjszaka a lányom a mi ágyunkba aludni?
Miért nem jó, ha megszokja?
Sosem értettem a gyereket külön altatókat. Te felnőttként együtt alszol egy másik emberrel, mert nektek úgy a jó. De a gyerekedtől, aki kilenc hónapig a hasadban volt, és ezerszer jobban kötődik hozzád, mint bárki a világon, elvárnád, hogy tudjon egyedül aludni. Számomra ez az egyik legnagyobb gyereknevelési nonszensz.
Kérdezd meg tőle. :)
Amúgy ha nincs különösebb oka, akkor csak szimplán jobb ott neki, ennyi. Nem kell túlbonyolítani. :)
Én pl. ha itthon vagyok szabadságon, pár napra, vagy egy-két nap erejéig hozzánk cuccol a 9 éves kisfiunk. Élvezi, hogy itthon vagyok, többet vagyunk együtt. Utána minden visszaáll a régi rend és megy a helyére. Egyébként én kifejezetten szeretem is, ha 1-1 napra odajön aludni. Kiélvezek minden időt, amit még együtt tölthetünk, mert ha már kamasz lesz, majd felnőtt, ilyen már nem lesz. :)
2# es ott a pont!!!!👏🏻👏🏻
En sem szeretek egyedul aludni...
Nekünk nem jó ha itt van mert mi csak éjszaka vagyunk kettesben a párommal, ő egésznap dolgozik.
Ha eddig jó volt neki egyedül most miért nem jó? Ha kérdezem nem mondja mosolyog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!