Mit vigyek a bölcsi? Kisfiam 2 éves lesz, a bölcsibe nem lehet tortát bevinni, az mondták vigyek valami rágcsálnivalót vagy hasonlót. ötleteket várok szerintetek mit vigyek be ami mutatós és érdekes is lehet a gyerekeknek:?
aprosüti, van sokféle szaggató, lehet finit szépet és mutatosat is csinálni belőle
én ilyet vinnék ha már nem lehet tortát
Nekünk névnap lesz majd bölcsiidőben. És éppen az úgynevezett gyümölcsnapon, amikor délelőtt mindenféle gyümölcsöket esznek a gyerekek. Én arra gondoltam, hogy aznap mi visszük majd a gyümölcsöt, esetleg beleteszem mindenkinek az adagját kis sütikosárkába (linzer, formába kell belenyomkodni és úgy megsütni).
Nem vagyok egy nagy egészségmániás, csak az egyik kisgyerek úgysem eheti meg az édességeket, így mindenki jól jár
Nálunk nem lehet otthonról hozott sütit bevinni a bölcsibe. csak olyat amit üzletben veszek és írnak hozzá igazoló papírt (béllyegzővel) hogy mikor készült, hol és hogy meddig tartható el.
A lányom névnapjára különféle édes és sós sütiket vittem. Volt állatfigurás, színes . Imádták a különféle ízű ropikat. Inni is vihetsz rostost vagy egy üveg szörpöt és ott a dajkák elkészítik.
nálunk nem engednek csak bolti dolgokat bevinni,a fertőzések miatt
így kekszet,sós dolgokat szoktunk,és gyümölcslevet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!