Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert alszik el a 2 eves...

Miert alszik el a 2 eves gyerekem 1,5 ora alatt?

Figyelt kérdés
Minden este kinlodunk. Annyira nehezen alszik el. Mindent kitalal, hogy ezt enekeljem szomjas stb...1,5 oran keresztul eneklek neki amit ker, de 1,5 utan mar nem birok turelmes lenni, es mar nagyon elegem vam. Olyankor mar kiabalok vele. Ilyenkor olyan duh van bennem mint meg soha. Utolag mindig utalom magam emiatt de minden este ez van annyira kihoz a sodrombol. Probaltunk mar mindent, nappal 12tol fel2ig alszik, mozgunk delutan... 9, fel 10 korul viszem fel aludni. Probaltam hamarabb probaltam kesobb semmi sem segit. Mi lehet a gond? Nem birom igy folytatni ezt idegroncs lettem.
2019. dec. 11. 21:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hu nem tudtam, hogy ez ennyire gyakori problema. De megnyugtat, hogy akkor ez nem csak nalunk van igy. Hamarabbra hiaba teszem az alvast , nem tul faradt es olyankor 3 ora alatt aludna el.. szoval egyenlore nem talalom a megoldast. De kiprobalom, hogy csak 15 percig eneklek neki aztan annyi, es alvas. Hat biztos megy majd a hiszti siras.....
2019. dec. 12. 14:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Első ismét!

Na ez az! Nyugodjál meg, mindenhol ez van,ez a normális, hogy a gyerek irányítja a szülőket! Erre írtam amit. Hogy olvasni kéne. Sok boldogságot kívánok!

2019. dec. 12. 19:43
 13/13 anonim ***** válasza:
51%
Mert lassan lazul el. Van esti rituálé? Minden este egyforma? Fürdés után már csak lazulós, simizős ( nem csikizős, nevetős) rajzolós, olvasós, csendes játék van nálunk, pontosabban nálam. Nincs mesenézés csak könyvolvasás úgy, hogy be nem áll a szám és a sok infótól elfárad. A férjem munkarendje olyan, hogy napokig nem látja a gyerekünk és bizony apás napokon minden borulni akar, ami szépen, rutinszerűen megy apamentes napokon. Olyankor még játszunk, eszünk, stb...stb...és apa meg nem következetes eléggé és bizony 9 helyett fél 11-11-kor jön ki a szobájából altatás után. Én születésétől kezdve ugyan azt az egy altatódalt dúdolom neki halkan és nagyon rövid ideig. És ezt csak ekkor dúdolom. Kap vizet vagy tejitalt, ahogy igényli és ha nagy ritkán kéri, hogy simizzem még vagy mellé feküdjek, akkor megteszem. De nálunk ez a rendszer nagyon régóta. Volt 2 este, hogy sírt, hogy még nem akar aludni, de mondtam, hogy rendben, akkor anya elmegy aludni, te meg játszál nyugodtan és megpusziltam, átmentem a hálóba. Kb 10 másodperc után hívott, hogy menjünk aludni. Attól, hogy határokat szabsz még nem leszel rossz anya, sőt. Csak nagyobb biztonságot nyújtasz számára. Nekem is rossz érzés, hogy még velem lenne, de szabotálom meg bociszemekkel kísérve görbül a szája sírásra, de neki az a jó, ha időben fekszik. Ott vagyok vele minden nap, amíg elalszik. Volt pár nap, hogy én is 1.5 órát altattam, de rájött néhány nap alatt, hogy alvás van. Simiztem, az nagyon jól ellazítja. A Tiédet nem? Sok sikert!
2019. dec. 15. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!