Plasztikáztatnátok a gyerek fülét, ha őt zavarja?
Kislányomnak nagy mértékben elálló fülei vannak.
Még csak 1 éves, de már több felnőtt is megjegyzést tett a fülecskéire. Helyretettem mindet, mert szerintem nem tisztsége senkinek sem ítélkezni egy kisgyerek külseje felett, de eljön az idő, amikor nem tudom majd megvédeni: oviban, suliban.
Benne van a pakliban, hogy őt is zavarni fogja és azon gondolkodtam, hogy normális/etikus lenne-e megműtettni, ha szeretné?
Ti mit tennétek?
(a kérdés egyenlőre csak elméleti)
Igen megcsinaltatnam, de csak ha nagyobb lesz. Kolleganom most csinaltatta meg a fulet 27 evesen es nagyon sokat szenvedett vele. Fajt az egesz feje, beverzesek lettek a boren, hetekig tartott hogy felepuljon. Nem tudta pl forgatni a fejet es alig aludt napokig.
Hacsak a doki azt nem mondana, hogy ez kiskorban kisebb mutet akkor semmikepp nem tennem ki a kicsi gyerekemet ennek. Max ha kamaszkent mar felfogja, mivel jar. Addig hosszu hajat novesztenek neki ha mar lany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!