Mindenkit ennyire zavar hogy 6 évesen kell iskolát kezdeni?
Figyelt kérdés
Az én kislányom még csak áprilisban lesz 4 éves így konkrét most még nem vagyok érintett az ügyben.
De nálunk az háborog a legjobban akinek október-decemberi gyereke van. És nem értem hiszen ők már majd 7 évesen kezdenék, az megint más kategória ha augusztus végén született a gyerkőc.
Én jelenlegi álláspontom szerint nem járatnám plusz egy évet az áprilisi gyerekem, de mint írtam mi még "messze" vagyunk az iskolakezdéstől.
Nem bolt egy kicsit sok az indokolatlanul visszatartott gyerek? Mondjuk aki szeptember-december között született!?
2019. nov. 23. 12:00
21/22 anonim válasza:
Én azok közé tartozom, aki örül ennek a hírnek. Már engem is oviban hagytak a szüleim túléretten, egy pokol volt, gondolhatjátok. Igazából rám volt fogva, hogy "hadd játszon még", de amúgy kényelemből. Így meg volt oldva, hogy a nagyszüleim hurcoljanak. Örülök, hogy már ilyen kényelmi okok nem játszanak szerepet az ovibantartásnál, így könnyebb mindenkinek.
22/22 Andi80018 válasza:
Engem nem zavar, ez én fiam is tavaly kezdte a sulit, és decemberben volt 7 éves. Abszolút hülyeségnek tartom visszatartani a gyereket, pedig az én fiammal voltak problémák elsőben, de akkor sem bántam meg, hogy nem maradt oviban. Főleg, hogy állandóan szenvedés volt az alvás-nem alvás kérdésben. Csak ténylegesen indokolt esetben, amikor valóban fejlesztésre szorul a gyerek, akkor várjon még egy évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!