Kisgyerekesek, milyen anyagú karácsonyfa díszeket részesítetek előnyben?
Figyelt kérdés
Januárra várjuk az első babánkat és most fogunk először karácsonyfát állítani. Ehhez szeretnék díszeket beszerezni, amiket aztán évekig használni tudunk, tehát mikor a gyerek már togyogós lesz akkor is. Első körben üveggömböket néztem ki, de elbizonytalanodtam, hogy nem veszélyes / felesleges -e az kisgyerekes családban. Nálatok milyen díszek vannak a fán? Van valakinek tapasztalata pl üveggömbbel?2019. nov. 21. 06:45
11/15 anonim válasza:
Műanyag és textil, plusz a szaloncukor. Szalma figurákat is lehet kapni.
A nagyokkal is csináltunk diszeket, pl. gyufásdoboz aranyba csomagolva, piros szalaggal átkötve, mint egy kis ajándék. Nagyon jól mutat a fàn.
Így semmi nincs rajta, ami törhet, az se érdekel, ha a fàt feldönti. Szerencsére 2 évesen már nem piszkálta. Segített díszíteni, de egy nap után már nem érdekelte, hogy ott a fa.
12/15 anonim válasza:
Én megtartottam a gyerek előtti üveggömböket, azokat derékmagasságnál feljebb teszem, alulra pedig beszereztem néhány színben passzoló műanyagot. Ezeket oda szoktam adni nézegetni, mert így nem olyan csábító. Ha sosem adnám oda és teljes lenne a tiltás, csak szítanám a kísértést. Nekünk nincsenek szalma és papírdíszeink mert nem tetszenek, nem a mi stílusunk. Ja, és kikötjük a karácsonyfát. Nyilván az ember nagyon vigyáz, ezerszer elmagyarázza, ott van a sarkukban állandóan, de jobb felni, mint megijedni.
13/15 anonim válasza:
Gyerekként üveggömbjeink voltak. Engem megtanítottak a szüleim arra, hogy ne piszkáljam.
14/15 A kérdező kommentje:
Hú hát eléggé különbözőek a vélemények nehéz lesz dönteni. Köszönöm minden eddigi válaszolónak!
2019. nov. 21. 11:34
15/15 anonim válasza:
Szia! Sütöttem mézes kalács díszeket (isteni illatot árasztanak a fán) és készítettem szódabikarbónás keményítős díszeket, illetve papírból is. Évek óta ezeket használjuk és néhány régebbről megmaradt műanyag díszt. 2.5 éves lesz...nagyon vigyáz minden törékenyre, mert megtanítottam. Egyedül visz tányért, poharat. Ha eltörik bármi na bumm! Neki ne essen baja. Én inkább emiatt féltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!