Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan "készíted fel" a...

Hogyan "készíted fel" a kisgyerekedet arra, hogy hamarosan le kell szedni a karácsonyfát?

Figyelt kérdés

2016. jan. 4. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Én mondogatom neki, hogy következő hétvégén leszedjük, egyelőre még tiltakozik.
2016. jan. 4. 12:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Másfél évest nem különösebben készítettük fel. 2 nap után elkezdett hullani a tűlevél, majd a szájában is találtam, úgyhogy azonnal kidobtuk a fát.
2016. jan. 4. 12:26
 3/9 anonim ***** válasza:
A gyerekek rugalmasabbak , mint a felnőttek, ilyen miatt nem kell parázni. Egyétek meg róla a a szaloncukrot, aztán szedjétek le a díszeket és ennyi. Mondd neki, hogy a legközelebbi különleges nap a farsang lesz..
2016. jan. 4. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Sehogy. Tegnap szóba került hogy leszednénk a fát, a 4 évesem egyből jött hogy igen szedjük le, ő szeretne segíteni, úgyhogy le is szedtük :-))

A 1,5 évest meg nem érdekelte, de legalább ezentúl nem fogja leszedni róla a díszeket. :-O

2016. jan. 4. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Sehogy tegnap leszedtük és kész .idén már nem érdekelte ,a lányomat ,tavaly még szomoru volt miatta.
2016. jan. 4. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Tegnap leszedtük, mondván a karácsony eltelt. Kicsit nyöszörgött..A dobozba kell tennünk a díszeket, hogy következő karácsonykor az angyalok megtalálják-mondtuk, ezzel el is fogadta. 3 éves.
2016. jan. 4. 13:52
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Két és fél éves a kisfiam, nagyon szereti a fát, beszél hozzá, simogatja és vele akar aludni.

Én is arra gondoltam, hogy pár nappal korábban elkezdem neki mondogatni, hogy hamarosan már nem lesz itt a fa.

2016. jan. 4. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Sehogy nem kell vagy kellett rá felkészíteni.

Amikor megkérdezte, hogy miért lesz leszedve, akkor elmondtuk, hogy mert vége a karácsonynak, ilyenkor le szoktuk szedni. Soha nem volt belőle gond.

2016. jan. 4. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne arra koncentrálj, hogy vége a karácsonyi időszaknak, hanem hogy elkezdődik a farsangi időszak, az sokkal pozitívabb. Ha nem akarod vele együtt leszedni, mondd, hogy elviszik az angyalok (leszeded ha elaludt), de holnap készítünk/veszünk egy jelmezt, sütünk süteményt, mert kezdődik a farsang.
2016. jan. 6. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!