Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, apucik, nektek nincs...

Anyukák, apucik, nektek nincs hányingeretek a mai játékoktól?

Figyelt kérdés

Pár hete kezdtem belekukkantani a disney csatorna reklámblokkjaiba, mivel idén lett egy keresztlányom, szeretném tudni, mivel játszanak a gyerkőcök.

Na de komolyan, a hányós- slimeot f@sós egyszarvúk, a sok felnőtteknek onkább való manikűr és smink...

Az orrtúrós plüss társasjáték... Úristen

Sokkot kapok ezektől. Szerintetek jók ezek egy gyereknek? Fejlesztőjátékokat már nemis gyártanak? Tényleg mindent ennyire le kell butítani?

2019. nov. 7. 15:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát kicsit gáz hogy nem akarnak vele társasozni ☹️
2019. nov. 7. 16:39
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Beírod a google-be, hogy fejlesztő játék és legalább 20 magyar webáruházat fogsz találni hatalmas árukészlettel. Borzalmasan sok játékot gyártanak és nagyon sokfélét. A tv-ben meg igazából azt se tudom ki reklámoz, lejárt lemez már.
2019. nov. 7. 16:48
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
35 vagyok, de a mi korunkban is volt takonylabda, cigirágó, kakilós pezadogoló, vagy pisilős baba. Nincs ebben semmi meglepő. Be kell menni egy nagyàruházba es normálisat kell választani. Mert olyan is van.
2019. nov. 7. 17:10
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért reklámozzák ezeket, hogy a gyerek meglássa, nyafogjon érte, anyuapu meg rohanjon és vegye meg... nyugi, rengeteg szuper játék van, play doh és crayola termékeket például imádja a lánykám
2019. nov. 7. 17:21
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Annyi jó dolog van, ami régen nem volt, tök irigylem a gyerekeim. Csak körbe kell nézni.

Ha ajándékot akarsz, akkor érdemes neten körbenézni. Minden gyereket más érdekel. De 3 csemete mellett azt mondom, hogy azzal játszanak legtöbbet, amivel ő dönti el, hogy mit csinál. Egy zenélő-beszélő-mozgó elemes játék egy dolgot tud, azt se üzembiztosan. Karácsonyra megveszed, Szilveszterre a sarokban köt ki. Építő kocka, gyurma, szerepjátékok, baba: ezzel azt játszik, akit szeretne. A kicsik fantáziája végtelen, teret kell neki adni!

2019. nov. 7. 17:39
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Én a gyerekeimmel együtt szoktam nevetni és szörnyülködni, mennyi hülyeséget reklámoznak a tévében :) Legtöbbjük tényleg olyan, hogy 1 hét után megunják, vagy tönkremegy. Vagy többe kerül az elem, mint a játék (és persze nem adnak hozzá).

Nálunk a Lego volt a kedvenc sokáig, és a kisautók (fiúk). Én is imádtam legózni kislánykoromban, volt egy házam meg egy mentőhelikopterem :) De érdemes megkérdezni a szülőket, milyen játékok érdeklik a gyereküket, és mi van már meg neki. Aztán egy nagyobb játékboltban (vagy a neten) körülnézni.

2019. nov. 7. 17:52
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszónöm mindenkinek. Az anyukája kérte, hogy ne legyen gyurma meg vízfesték, mert csak rumli van utána. Foglalkoznak a kicsivel, de társasozni azt mondják nekik unalmas. Inkább főzni szoktak együtt, vagy szabadtéri program van. Apukával bicajtúra ilyesmik.
2019. nov. 7. 22:37
 18/25 anonim ***** válasza:
Minden játékhoz le kell gyerekel ülni,fejlesztő játékok is olyanok hogy le kell gyerekel ülni és együtt játszani vele .
2019. nov. 8. 08:49
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen sok a buta játék a tévében..és a gyerekeknek meg pont az kell. Az enyémnek menő a slimeot hányó egyszarvú 😱

Ha menőt akarsz van értelme megnézni a reklámokat. A nagyobbik baj még azon kívül, hogy haszontalanok ezek a játékok, hogy nagyon drágák is. :-( és hiába mondja az ember, hogy semmi értelme..így lett már itthonra interaktív kutya és zenélő, színváltós altatójáték és varázshomok, fehér hóemberes gyurmakészítő.

És hiába veszel valami fejlesztőt, ha azt is a sarokba teszi, mert nem érdekli.

Amúgy sok jó játék van, én az okosjatek és kreativjatek oldalakat ajánlom. Nehéz választani.

2019. nov. 8. 10:10
 20/25 anonim ***** válasza:
Az is baj még a reklámokkal, hogy gyakran a játék sokkal érdekesebbnek, nagyobbnak tűnik, mint amilyen a valóságban. Volt már olyan, hogy elmentünk a gyerekekkel a boltba megnézni, ami megtetszett nekik egy reklámból, és nagy csalódás volt, amikor megláttuk, milyen béna valójában. Vagy pl. autópálya esetében kapsz egy-egy kis darabot egy rakás pénzért, amikből majd kialakíthatod egy kisebb vagyonért azt a hatalmas pályarendszert, amit a reklámban mutatnak :)
2019. nov. 8. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!