Ott ahol 2 vagy több gyerek van, hogy oldjátok meg az esti mese olvasást?
Figyelt kérdés
Nekem 2 és 6 éves gyerekeim vannak. Szinte egyszerre mennek aludni, így külön pont elötte nem megy az olvasás. Egyszerre sem jó, mert nem ugyanaz való nekik. Apuka este dolgozik, mindkettőnek én olvasok, olvasnék, ha össze jönne..... ha össze tudnám hangolni2019. nov. 6. 20:26
11/13 anonim válasza:
Nálunk is 4 gyerek van. Nekem még anyám olvasott és általában mind a hárman/négyen egyszerre voltunk ott, aztán egy idő után már az lett a felállás, hogy az idősebb öcsém olvasott a kisebbiknek (mert az addig hisztizett, hogy a bátyja inkább megtanult olvasni még az iskola előtt).
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma már úgy olvastam, hogy mindkettő ott volt. Először a kicsinek valót majd a nagynak. Szépen hallgatták mindkettőt. Nagyon meghitt hangulat volt. Eddig ez, hogy nem jutott eszembe.....
2019. nov. 7. 22:43
13/13 anonim válasza:
Pedig a karácsonyi mese nagypapától is ilyen... ott az egész (nagy)család is ott ül és hallgatja.
Osztoztunk az élményben, nem kisajátítottuk, ezért is emlékszünk rá ma is úgy mindannyian, hogy megemlegetjük! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!