Érezte valaki úgy, hogy megbánta a gyerekvállalást?
Egyik gyerek sem marad meg rögtön bárki mellett, hozzá kell szoknia..
Ne is várd tőle.
Először hívd át 2-3 alkalommal azt aki vigyázna rá, és te csináld a dolgod ok meg játszanak, ismerkednek. Szokja.
Aztan először menj el 10percre, akár csak ki az udvarra.
Legközelebb menj csak el boltba, ha sír, sír. Majd abba hagyja, meg szokja. Bele nem fog halni, sőt. Nem árt, ha szokja más emberek társaságát anya nélkül. :)
Merj változtatni..másképp tényleg gallyra megy 3 ember élete. 🤷♀️
Ezt nem hiszem, h te szeretnéd.
Utolsó vagyok, hatos voltam.
Azért írtam ezeket, mert én is így csináltam. 2 hét fáradtságba telt és máris mehettem hétfőn pletykalni és vásárolni. :D
Segítség nélkül baromi nehéz. Az én fiam is 2 és fél éves, mi felváltva dolgozunk a párommal, tehát vagy meló /12 óra fizikai munka/ vagy a gyerek+háztartás. Néha mi is világgá mennénk. Párom is. De megbeszéljuk, kimondjuk.
Mondjuk a férjed egy tuskó. Ahelyett, hogy segítene még beszól.
Viszont az nem normális, hogy kéthetente beteg a gyerek. Hogy emiatt nem tudod bölcsibe adni. Ezzel kezdeni kell valamit.
Keress valakit aki néha vigyáz rá, legyen énidőd és a férjeddel sem ártana kettesben lenni.
Ezzel a férjjel ki a csuda akarna kettesben lenni?
Nem csak a gyereked a gond, a párkapcsolatod is. Egy támogató, gyermekével időt tölteni akaró, feleségét nem szidó, segítőkész hapsi mellett semmi bajod nem lenne, mert ő babázna, amíg te mászkálsz.
Màr csak másfél év, 3,5 évesen hatalmasat változnak!
Nyugodtan lépj le kicsit, nem lesz nagyobb. baja a gyereknek, mint neked attól, hogy folyton vele vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!