Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire fontos a futóbicikli?...

Mennyire fontos a futóbicikli? Mi van, ha nem megy?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A lányom lassan 3 éves, több, mint fél éve van futóbiciklije, de egyszerűen nem akar ráérezni a működésére, nem megy neki. Ha ez kimarad, az baj? Mit kellene helyette venni? A ti ilyen korú gyermekeitek mit használnak? Tudom, hogy az egyensúly érzéket fejleszti a futó bicaj, ezért aggaszt kicsit, ha ez kimarad.

Köszönöm előre is a válaszokat, tapasztalatokat!

2019. okt. 29. 07:15
1 2
 11/15 Coffelia ***** válasza:
100%
A futóbicó tényleg baromi jó. Nem marad le semmiről, hiszen mi is megtanultunk bicikkizni, csak látom, hogy míg nekem idő volt, gyakorlás és pofára esés addig a futóbringás gyerekeknek már semmi az egész.
2019. okt. 29. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
Rollerezni próbáltatok ? Hátha az jobban bejöne neki.
2019. okt. 30. 08:11
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Nektek is, mindenkinek ment a zöld kéz!

A rollert még nem próbáltuk, de az lesz a következő! ☺️

2019. okt. 31. 07:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem 3fiam van, és egyik sem akart futóbiciklizni. Otthon porosodott csaak, néha elővettük, hogy hátha, de nem kellett egyiknek sem. Csak kismotorral mentek, de azzal nagyon sokáig. Középsőben és Nagycsoportban váltottak rendes bicajra és viszonylag hamar megtanultak vele menni.

Szomszéd kissrác meg csak futóbringázott másfél éves korától és 3évesen már hajtotta a kisbicajt is.

Nincs két egyforma gyerek.

2019. okt. 31. 23:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Miota probálkoztok? A kislányom jsnuárban lesz 3 éves. Tavasszal kapta a futo bicajt. Mindig vittük magunkkal 100 m után ott hagyta. Én cipeltem. Nyár végére tanulta meg rendesen használni. Pedig alapbol izgő mozgő, ügyes. Nem magasan van az ülés v tul alacsony?
2019. nov. 5. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!