Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves fiam csak a nasikat...

5 éves fiam csak a nasikat hajlandó enni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehát chipset, kekszet, csokit, joghurtot, gumicukrot. Emellett még pékárukat magában, ürrsen. Mást semmit!!! Tehát nuku gyümölcs, zöldség, felvágott, főtt étel. Az oviban is ezt csinálja. Mit tegyek? Ez így nem maradhat! Már azért könyörög, hogy hagy vigyen be egy zacskó csipszet az oviba mert éhes. Itt vettem észre, hogy nagy a baj! Higy szoktassam le erről!

2019. okt. 8. 20:12
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
97%
ėn a szuperdadába láttam azt a módszert erre a problemara hogy, azt javasolta: üljön le közössen a család, legyen kirakva az ėtel elė is. megmondani neki hogy ez a vacsora/ebėd stb, ha nem eszi meg akkor éhes marad. Ezután nem nyaggatni,nem piszkálni csak egyen a család közössen, beszėlgetve. Nem görcsösen azt lesve hogy eszik vagy nem. Ha nem hajlandó rá, akkor ez van ėhesen fekszik le. Biztos hisztizni fog, de nem kell vele foglalkozni. lesz 1-2 nehéz napotok, de előbb utóbb nagyon éhes lesz. A műsorban lévő gyerek is csak a 3.napon evett, de többet nem volt gond vele.. Kitartás!!
2019. okt. 8. 21:02
 12/39 anonim ***** válasza:
95%
Ezen én is felnevettem, az összes válasz 100%-osan hasznos eddig, de te azt az egyet választottad, ami le van pontozva és semmit sem ér.
2019. okt. 8. 21:23
 13/39 anonim ***** válasza:
95%
Adjál neki normális ételt, a nasit pedig tiltsd ki otthonról.
2019. okt. 8. 22:03
 14/39 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell a nagymamákra fogni. Attól, hogy náluk lehetett, neked nem kellett volna követni az ő módszerüket.

Szigorú nasimegvonás - azonnal. Hidd el: 1-2 nap és enni fog.

2019. okt. 8. 22:29
 15/39 anonim ***** válasza:
89%

Kiválasztottad a legkönnyebbnek látszó utata ( 2-es javaslata)

Ppnt azért annYira könnyűnek látszó, mert hatástalan - ahogy adohányosok 95% a sem tud csökkelntéaael valóban leszokni.

Hozzátáplálás első leckéje.

SOHA NEM JUTALMAZUNK ÉTELLEL!!!!

Egy ekkora gyereknek sosem kellene ilyet ennie (, joghurt kivétel) elég ha vendèg van vagy vendégségbe mentek

Tehátbleírták

család eszik ő eszik, nem eszik.. Rajta múlik.

2019. okt. 9. 05:49
 16/39 anonim ***** válasza:
42%
Vidd el fogorvoshoz kontrollra és mond meg, hogy gyakori vendég lesz ott ilyen étrenddel. Csak máskor lehet tömnek, húznak is, nemcsak megnézi.
2019. okt. 9. 06:14
 17/39 anonim ***** válasza:
94%

A 2es válasz semmit nem fog érni, mert majd elgyengülsz, hogy jajcika evett 2 falatot, tessék itt egy zacskó csipsz.

Elmondom, hogy én mit tettem, mikor a fiam dacolt és csakazértse evett. Itthon ebédidőben leültünk, ő is, és ettünk. Ha nem evett, míg végeztünk, akkor a következő étkezésig nem volt nasi. Sőt hetekig édesség nem volt itthon, de tényleg semmi.

Ez következetesség... A kettes nem.

2019. okt. 9. 07:03
 18/39 anonim ***** válasza:
86%
"Az oviban is ezt csinálja." És azt mégis hogyan? beviszed 8-ra, ott van mondjuk négyig. Nem eszik egy falatot sem, vagy hogyan kell elképzelni? Mert az egészen biztos, hogy az óvodában nem nassol, hiszen ott nincsen ilyesmi. hovatovább hiába akarna bevinni chipset, nem engednék neki akkor sem, ha az idióta anyja igen. Komolyan ilyen rohadt nehéz? Nem veszel többet ilyet és kész. Pár nap dráma és hattyú halála, aztán eszik újra rendesen. nem fog éhen halni meg intenzívre kerülni, ha nem kap gumicukrot. nem tudom eldönteni, hogy megint idetévedt egy troll, avagy vannak ténylegesen ennyire inkompetens szülők. Édes istenem, hogy miért nem lehetséges valami engedélyhez, feltételrendszerhez, alkalmassági vizsgához kötni azt, hogy valaki szülő lehessen, mennyivel egyszerűbb volna az élet?! De hát ez van, mindenki szülhet, aki képes, ahogy állatot is tarthat minden felelőtlen szerencsementes.
2019. okt. 9. 07:29
 19/39 A kérdező kommentje:
Az oviban csak az üres kenyeret eszi meg, ebédre semmit. Jó akkor nem veszek otthonra nasikat. A ti gyereketek sosem. válagatott? Ne alkalmatlanozzatok emiatt már le!
2019. okt. 9. 08:12
 20/39 anonim ***** válasza:
95%
De, az enyém is válogatós. De ettől még nem tömöm chipsszel.
2019. okt. 9. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!