Kislányom miért nem hajlandó a szabadba pisilni?
Figyelt kérdés
Sokat járunk túrázni és néha megesik,hogy nagyon kell neki és már be is megyünk a bokor mögé de nem akarja lehúzni a bugyiját. Kérdeztem többször is,hogy miért nem meg ha nem szeretne le se kell guggolnia hanem majd felemelem én. De sehogy sem tudom rávenni. Volt hogy túra közbe bepisilt emiatt,pedig többször is felajánlottam hogy menjünk és gyorsan pisiljen egyet.2019. júl. 9. 18:28
1/7 anonim válasza:
Sok infó hiányzik: mennyi idös, megtanítottad-e korábban erre, kik vannak ott túra közben, stb
3/7 anonim válasza:
Én se szeretnék, hogy őszinte legyek. Amuyg vegyél papirbilit, esélyes hogy segíteni fog
4/7 A kérdező kommentje:
4 éves a kislányom és korábban simán pisilt ilyen helyzetben.Csak az apukája és a testvére de messze bementünk és senki nem látta volna ahogy pisil
2019. júl. 9. 19:01
5/7 anonim válasza:
Nekem egy büdösebb wc-ben sem nyílik meg a csap. Sajnos van ilyen, nem nagyon lehet vele mit kezdeni, ez fejben dől el.
6/7 anonim válasza:
Általában 5-6 éves kortól természetes a testi szégyenlősség. Ha korábban jellemző, mint a kérdező gyermekénél, akkor szorongásról (esetleg traumáról) van szó. Érdemes felfejteni az okát szakemberrel.
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nem ott van a baj hogy szégenylős. A család elott simán átveszi a fürdőruháját a strandon,testvérével fürdik stb.... Pár napja van csak az hogyha a fürdőszobába levetkőzik takargatja a punciját. Gondoltam hogy fáj neki de ha megkérdezem tagadja.
2019. júl. 10. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!