Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsi is lehet még iratnom...

Bölcsi is lehet még iratnom vagy oviba kell majd?

Figyelt kérdés
Ha márciusban lesz majd 3 éves a kisfiam, akkor ha kiveszem a szabimat még mehet bölcsibe nyár előtt? Remélem érthető voltam. Tehát ha mondjuk májusban adnám be, akkor még bölcsibe mehetne arra a pár hónapra nyárig vagy oviba kell vinnem mini csoportba? Olyankor is lehet vinni ugye nem csak év elején? Szeretnék vele 3 évig itthon maradni.
2010. júl. 15. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem valószínű,hogy olyan kis időre felveszik,meg sztem neki se jó,hogy mire megszokik egy közösséget pár hónap múlva már másikba kell mennie. Vagy írasd be már szeptembertől vagy maradjon otthon míg nem megy oviba.
2010. júl. 15. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem a bölcsöde betöltött 3 évig fogad csak. Tehéát májusban neked már oviba klene vinned. De nem hiszem,hogy csak ilyebn kevés szabid lenne...
2010. júl. 15. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Pont tegnap hallottam hogy oviba már mehetnek a gyerekek 2,5évesen.De ennek az infónak nem néztem utána hogy valóban igy van e.
2010. júl. 16. 08:20
 4/4 anonim ***** válasza:
valóban mehet oviba 2,5 évesen csak a szobatisztaság a feltétel
2010. júl. 16. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!