Ennyi idősen az enyém kétpofára ette a currys levest Japánban. Meg tkp mindent ehet már. Csak a magyarok imádják ezt a milyen anya az ilyen szófordulatot. Én is megkaptam számtalanszor.
Egy kitételem van a gyrosszal: olyan helyen nem eszek, ahol motoros késsel vágják le a húst. Abban ugyanis maradhatnak olyan részek, ami nem sült át. De ha csak simán kézzel vágják, akkor érzik, hogy meddig sült át.
2019. szept. 17. 12:36
12/20 A kérdező kommentje:
"Hihető is, hogy az ismerősei nyíltan oda írják, hogy milyen anya az ilyen pl."
Értéktelen hozzászólás, sehol senki nem írta, hogy a kép alá írták. De hitelesség kedvéért: csoportos beszélgetésből került ki a képernyőfotó, így láttam én is.
Többieknek köszi, akkor jól éreztem, hogy nem baj ez.
2019. szept. 17. 12:51
13/20 anonim válasza:
Senki nem említette hogy kép alá írt, Képzelődsz?
2019. szept. 17. 12:59
14/20 anonim válasza:
Ez meglep
Teljesen egészséges...
2019. szept. 17. 13:04
15/20 anonim válasza:
Aha, semmi konkrétum, csak sokan odaírták, milyen anya. Biztos így van
2019. szept. 17. 13:22
16/20 anonim válasza:
2 éves a fiam. Ehet gyrost, eszik is. Olyan helyen, ahol én is szívesen megeszem. Csípős szosztnem kap ra, mert nem szereti
2019. szept. 17. 14:15
17/20 anonim válasza:
Fogalmam sincs hogy mi a baj a gyrossal.Egyedül a sültkrumpli nem túl egészséges, de alkalmanként miért ne lehetne enni?!Sülthús jó, zöldségek jók...nem értem mi a problémája ezzel néhány embernek.Az én 3 évesem is imádja, jó sok sajttal 😊
2019. szept. 17. 14:35
18/20 anonim válasza:
En fiam is imadja :) mondjuk en itthon is sokszor csinálok főleg gyros husit vmi salival de volt hogy a fiam rizzsel ette :D
Hogy nézhettek meg miket írhattak rám, mert ma sajtos, fokhagymás tejfölös lángost evett a fiam teával a piacon.
Mi nem eszünk főzeléket így a fiam is ritkán kap, ellenben szereti a nyers zöldségeket
2019. szept. 17. 15:02
19/20 anonim válasza:
Az enyém már egy évesen evett gyrost. Mi ezzel a baj? Talán anyatejen kellene éldegélnie élete végéig vagy mi?
2019. szept. 17. 15:15
20/20 anonim válasza:
Az én majd két évesem is eszik. Először egy éves kora körül evett. Ahol mi eszünk pl van krumpli nélküli is, bar a fiammal nem babralok ki, én eszem inkabb így, mert nem vagyok nagy krumplis. Úgysem eszi minden nap. Véleményem szerint, ha a kisgyerek nem ismer meg valamit otthon, később gondok lehetnk közösségben. Hallottam olyat, h nem adtak csokit, cukrot a gyereknek soha, az oviban meg nem tudta mi a mérték ha kínálták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!