Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy 2 éves gyereknek miért...

Egy 2 éves gyereknek miért nem lehet gyrost adni?

Figyelt kérdés
Egyik ismerős anyuka feltöltött egy képet, ahol a 2 éve fia gyrost eszik. Erre nagyon sokan támadják.
2019. szept. 17. 11:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Ennyi idősen az enyém kétpofára ette a currys levest Japánban. Meg tkp mindent ehet már. Csak a magyarok imádják ezt a milyen anya az ilyen szófordulatot. Én is megkaptam számtalanszor.

Egy kitételem van a gyrosszal: olyan helyen nem eszek, ahol motoros késsel vágják le a húst. Abban ugyanis maradhatnak olyan részek, ami nem sült át. De ha csak simán kézzel vágják, akkor érzik, hogy meddig sült át.

2019. szept. 17. 12:36
 12/20 A kérdező kommentje:

"Hihető is, hogy az ismerősei nyíltan oda írják, hogy milyen anya az ilyen pl."

Értéktelen hozzászólás, sehol senki nem írta, hogy a kép alá írták. De hitelesség kedvéért: csoportos beszélgetésből került ki a képernyőfotó, így láttam én is.

Többieknek köszi, akkor jól éreztem, hogy nem baj ez.

2019. szept. 17. 12:51
 13/20 anonim ***** válasza:
6%
Senki nem említette hogy kép alá írt, Képzelődsz?
2019. szept. 17. 12:59
 14/20 anonim ***** válasza:
68%

Ez meglep

Teljesen egészséges...

2019. szept. 17. 13:04
 15/20 anonim ***** válasza:
19%
Aha, semmi konkrétum, csak sokan odaírták, milyen anya. Biztos így van
2019. szept. 17. 13:22
 16/20 anonim ***** válasza:
96%
2 éves a fiam. Ehet gyrost, eszik is. Olyan helyen, ahol én is szívesen megeszem. Csípős szosztnem kap ra, mert nem szereti
2019. szept. 17. 14:15
 17/20 anonim ***** válasza:
95%
Fogalmam sincs hogy mi a baj a gyrossal.Egyedül a sültkrumpli nem túl egészséges, de alkalmanként miért ne lehetne enni?!Sülthús jó, zöldségek jók...nem értem mi a problémája ezzel néhány embernek.Az én 3 évesem is imádja, jó sok sajttal 😊
2019. szept. 17. 14:35
 18/20 anonim ***** válasza:
93%

En fiam is imadja :) mondjuk en itthon is sokszor csinálok főleg gyros husit vmi salival de volt hogy a fiam rizzsel ette :D

Hogy nézhettek meg miket írhattak rám, mert ma sajtos, fokhagymás tejfölös lángost evett a fiam teával a piacon.

Mi nem eszünk főzeléket így a fiam is ritkán kap, ellenben szereti a nyers zöldségeket

2019. szept. 17. 15:02
 19/20 anonim ***** válasza:
89%
Az enyém már egy évesen evett gyrost. Mi ezzel a baj? Talán anyatejen kellene éldegélnie élete végéig vagy mi?
2019. szept. 17. 15:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Az én majd két évesem is eszik. Először egy éves kora körül evett. Ahol mi eszünk pl van krumpli nélküli is, bar a fiammal nem babralok ki, én eszem inkabb így, mert nem vagyok nagy krumplis. Úgysem eszi minden nap. Véleményem szerint, ha a kisgyerek nem ismer meg valamit otthon, később gondok lehetnk közösségben. Hallottam olyat, h nem adtak csokit, cukrot a gyereknek soha, az oviban meg nem tudta mi a mérték ha kínálták.
2019. szept. 23. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!