Egy 2 éves gyereknek miért nem lehet gyrost adni?
Figyelt kérdés
Egyik ismerős anyuka feltöltött egy képet, ahol a 2 éve fia gyrost eszik. Erre nagyon sokan támadják.2019. szept. 17. 11:56
1/20 anonim 

válasza:

Vélhetőleg a nagyon sok támadó azt is oda írta, mi a baj ezzel, nem?
2/20 anonim 

válasza:

Miért ne lehetne? Semmi olyan nincs benne, amit egy átlag 2 éves ne ehetne.
3/20 anonim 

válasza:

Esetleg ha csípős, azt nem kellene, bár a lányom nagyon szereti a csípős ételeket is (kis mennyiségben).
Vagy lehet a sültkrumpli miatt óbégatnak.
De alapvetően még egészséges is a gyros. Hús, saláta, minimális krumpli, megbízható helyről.
5/20 anonim 

válasza:

Omg. Miértne ehetne?mindent ehet már,ami benne van. Gondolom nem volt extracsípős.
6/20 A kérdező kommentje:
"Egy 2 évesnek gyrost, milyen anya az ilyen" - Ilyen "indokkal" támadják. Vélhetőleg, ha meg lenne indokolva, tudtam volna, mi ezzel a baj. Nekem még nincs gyerekem, nagyon fiatal vagyok hozzá, de furcsa volt, hogy ez problémás.
2019. szept. 17. 12:19
7/20 anonim 

válasza:

magyarok
ez mindent megmagyaráz
8/20 anonim 

válasza:

Magával az étellel nincs baj. Inkább az lehet szerintem, hogy vannak olyan gyrososok szép számmal, akiktől felnőtt emberként sem vásárolnék, illetve nem enném meg szívesen. Éppen ezért a gyros sokak számára a street foodon belül is a leginkább megkérdőjelezhető eredetű és minőségű kaja szinonimájává vált.
9/20 anonim 

válasza:

Gondolom az o világukban a 2 éves csak és kizárólag főzeléket ehet.
10/20 anonim 

válasza:

Hihető is, hogy az ismerősei nyíltan oda írják, hogy milyen anya az ilyen pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!