Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiamnak milyen hajat vagassak?

Kisfiamnak milyen hajat vagassak?

Figyelt kérdés

A ti kisfiatoknak hogy van vagva a haja?

Az én kisfiam 4 eves es eddig viszonylag hosszú volt a haja,fél éve lett oldalt felnyirva neki,tetejen hosszu,es kis man bunja volt. Viszont mar nem szereti igy, mert zavarja ha a hajahoz nyúl valaki,es nyilvan ahhoz hogy osszefogjam muszaj. Rovidebbre szeretnénk vagatni,de fogalmam nincs milyenre kellene. Az biztos,hogy maradna az oldalt felnyirt mert ezt szeretjuk,a tetejen kicsit hosszabb. De létezik olyan, hogy egyaltalan ne kelljen semmit csinálni a hajjal?Arra gondolok,hogy például ilyen hajzsele stb,jó lenne ha anélkül is normalis allna neki.

Termeszetesen meg fogom kérdezni a fodraszt is hogy mit ajanl es a kisfiamat is hogy tetszene e neki ugy ahogy kitalaljuk,csak valami minta,elkepzeles nem ártana.

(Ha tudtok keresni kepet is neten esetleg es belinkelitek azt kulon megkoszonom)

2019. szept. 15. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
google.com: haircuts for boys, boys hairstyle. Képek.
2019. szept. 15. 18:00
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Úgy nehéz tanácsot adni, ha az ilyen "man bun" féle frizkók bejönnek.

Tegnap pont összefutottam egy ilyennel,azt hittem h fiús kislány..

Aztán leesett, hogy nagyon pasis ruhában van a fiú😬

Ilyesmiket választanék

[link]

[link]

Ez nekem már sok:

[link]

2019. szept. 15. 18:25
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Zavarja, ha a haját ba.sztatod, a hosszú haj nyáron meleg, a játékban zavarja, és kényelmetlen.

Nálunk 4 évesnek tökéletesen bevált, hogy pár havonta 3mm-re letoljuk géppel. A 3mm-hez is ő ragaszkodik, se több, se kevesebb nem lehet. Azzal aztán nincs sok macera, csak mosni kell.

2019. szept. 15. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
41%

Kisfiamnak ferfi fodrasznal kivasztott haja van, olyan hogy oldalt teljesen rovid, van benne csik vagba es onnantol hosszabb.

Mondjuk macerasert minden reggel zselezni kell, beallitani.

2019. szept. 15. 19:13
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Már négyévesen elkezded tönkretenni a haját mindenféle vegyszerrel... Meg manbun... Pfujj. Felnőtteken is iszonazt tré.

Fölül 8mm, alul meg oldalt 3. Ennyi, nem kell ezt egy négyévesnél túlgondolni.

2019. szept. 15. 19:33
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Manbun haj is igenyesebb mint egy golyo fejre nyirt 4 eves
2019. szept. 15. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
Off, de áruljátok már el, hogy miért kell beszólni a Kérdezőnek, amiért olyan a fia haja, amilyen?:D Lehet, hogy a kisfiúnak tetszett ez, vagy lehet a fodrász beszélte rá, de még az is lehet, hogy a Kérdezőnek tetszik. És akkor már rögtön gáz ember valaki? Komolyan, sok anyuka rosszabb, mint a 4-5 évesek az óvodában.
2019. szept. 15. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:
76%

A fiamnak ilyen volt sokaig

[link]

Manapsag mar siman felul 7-8mm oldalt 2-3mm kell neki

2019. szept. 15. 21:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
fél éves kora óta időnként letolom neki géppel 6-9 mm-esre, mikor milyen kedvünk van. 9 éves, tökéletesen megfelel így, normálisan néz ki vele.
2019. szept. 16. 11:51
 10/11 anonim ***** válasza:
24%
Az én öcsémnek is mindig géppel letolt rövid haja volt, mert ő azt szerette. Könnyű mosni, nem kell szárítani, nem fekszi el, stb. Én szörnyen igénytelennek tartom az ilyen hajat férfin, de a nővére véleménye soha nem hatotta meg. Egész egyetemista koráig volt ilyen haja. Aztán lett barátnője, és mikor a barátnő kérte, hogy növessze már meg kicsit, akkor volt hajlandó megnöveszteni :D.
2019. szept. 18. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!