Hogy tudnék segíteni diszgráfiás kisfiamnak? Most negyedikes imád olvasni tanulni de az írása csúnya olvashatatlan.
Fejlesztő pedagógus leghamarabb júniusban tud foglalkozni vele. Magán úton keresünk most szakembert de jó lenne már most kicsit segíteni.
Szóban tökéletesen kifejezi magát, nincs ezzel gondja de az írását nem lehet elolvasni.
Ezen az oldalon talán találsz vmi nektek valót otthoni gyakorlásra. Pl. Szebben akarok írni I.,II.,III.
Remélem tudtam segíteni.
Az előbb azt hiszem nem jót küldtem. Itt egy logopédus beszél bizonyos fejlesztési lehetőségekről. Talán van benne vmi,ami hasznos lehet.
Szia!
Én pedagógus vagyok,foglalkozom diszgráfiás gyerekekkel.Ha privátban írsz kérdést, szívesen válaszolok.Itt inkább csak azt írnám, amit semmiképpen ne csinálj!Kérlek, ne írass vele hosszú sorokat "gyakorlás" céljából, mert azzal csak a "csúnya írást" gyakorolja+az eddig szeretett tanulást is megutálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!