Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen hajat vágassak 3 éves...

Milyen hajat vágassak 3 éves kisfiamnak?

Figyelt kérdés

Most hosszú haja van,és szeretnék neki valami,vagány fiús hajat,de nem rövidet,és nem is hosszút....

Esetleg valaki valamit ötlet??

2012. ápr. 19. 00:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Neten nézegess gyerek frizurákat, nyomtasd ki, és a képpel menj a fodrászhoz. Nekem tetszenek a vagány kis punk sérók a kisfiúkon! Nem durván nagy taraj, csak olyan csinosan felnyírt két oldalt, a tetején pedig hosszabb haj:)

Bár függ attól is hogy hogy ül majd meg a fodrásznàl:) én rendszeresen nyírom barátnőm fiát, de nem könnyű meló, sír rí, neki mindig olyan frizurákat készítek ami nekem tetszik, de az anyja ölébe veszi, legogja, nyalókát kap, amiért megígéri nem mozog, de így sem könnyű:)

2012. ápr. 19. 07:45
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ.voltunk fodrásznál a kérdés kiírása után egy nappal.Nagyon ügyes volt a fiam.Nem ficánkolt egyáltalán beült a székbe és szépen ügyesen mindent hagyott a fodrász csajnak.Hihetetlenül ügyes volt.Majd teszek fel képet délután róla.Hogy milyen volt és milyen lett.:)Mostmár tiszta kispasi lett:)
2012. ápr. 25. 14:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Várom a képet, kiváncsi vagyok!
2012. ápr. 25. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!