8 éves kisfiamnak nem áll fel reggelente a fütyije, ez így rendben van?
Figyelt kérdés
Nagyobbik gyermekemnek még sose láttam mereven a hímvesszőjét. Nem mintha azt nézegetném, de szembe tűnő, hogy amég a 3,5 éves öccse rendszeresen álló pénisszel kel, addig a nagyobbiknak soha. Kellene aggódnom miatta, vigyem el orvoshoz, vagy nincs ezzel gond? Tény és való hogy a kisebb néha szokta magának fogdosni, főleg mióta nem pelenkás, de a nagyobb akkor sem csinálta.2018. júl. 27. 17:35
1/7 anonim válasza:
Lehet szokott, csak előtte vagy utána, minthogy te látnád. Esetleg kérdezd meg tőle.
2/7 anonim válasza:
Sosem láttad?
Esetleg fürdetéskor?
Lehet korai de én elvinném orvoshoz, fityma rendben van neki?
3/7 A kérdező kommentje:
Fityma rendben van. Kérdeztem tőle, azt mondta nem szokott kemény lenni. Ezért gondoltam én is hogy orvoshoz kéne esetleg fordulni.
2018. júl. 27. 20:41
4/7 anonim válasza:
Akkor javaslom az orvost lehet nincs gond de jobb ha megnyugszol
5/7 anonim válasza:
Mindenképpen beszélj orvossal, a későbbi egész életére kihathat.
Az én 4 évesemnek is van naponta, de még a 15 hónaposomnak is szoktam látni.
Az pedig szuper, hogy ilyenre is figyelsz, sokaknak ez tabutéma sajnos.
Minden jót nektek!
6/7 anonim válasza:
Aki lepontozott, aszerint rendben van, hogy 8 évesen sem anyuka nem látott, sem a gyerek nem tapasztalt keményedést?
7/7 anonim válasza:
Nálunk kb 10-11 éves koráig volt tapasztalható hogy nem volt, vagy csak ritkán reggeli merevedés. Aztán egyre gyakrabban láttuk kb fél év leforgása alatt. Most meg már az a ritka mikor nem ugy ébred hogy áll neki a fütyköse! De napközbe is sokkal többet merevedik meg mint korábban. Régebben csak akkor ha "játszott" vele fürdés közben vagy öltözés/vetközés közben, most már tv nézés közbe is simán feláll neki annélkül, hogy hozzá nyulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!