Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek higgyek az anyai...

Szerintetek higgyek az anyai megérzésemnek? Ti mit tennének, hogy kiderüljön az igazság?

Figyelt kérdés
Van egy 40 éves egyedülálló nő, aki túlzott érdeklődést mutat a két éves fiam iránt. Gyakorlatilag a rabja a gyerekemnek. Sajnos rokon az illető így még nehezebb ez az egész, mert most nálunk lakik. Eddig is furcsának találtam soha nem volt kapcsolata és vannak fura dolgai. Állandóan gyűjt valamit kisebb mütyüröket, mint egy gyerek. Olyan, mint egy gyerek csak felnőttben. Gyerekkoromról van egy emlékem, hogy megkért dolgokra, de senki nem hitt nekem,mert 3éves voltam. Mai napig nem tudom történt e valami. Most úgy hozta a sors, hogy velünk lakik és pl. állandóan a gyerek popsiját akarja taperolni, ha rászólok, hogy hagyja akkor vagy megsértődik vagy mondja, hogy de hát olyan cuki. Vannak olyan módszerek, amibe a gyereket nem kell belevonnom és lebultathatnám úgy, hogy a gyereknek ne Essen baja. Komolyan be fogok csavarodni, nem csak én az apja is hasonlóan furának találja. Ti mit tennétek? Megvádolni csak úgy lehet elég gáz lenne. Segítettünk neki, mert nem tudott hova menni, de erre álmunkban nem gondoltunk volna, vagyis nekem volt egy rossz érzésem, de mivel anno senki nem hitt nekem így teljesen össze lett zavarodva a fejem. Ha beigazolódik akkor lépéseket teszek mennie kell...stb. De nem tudom ezt rábizonyítani. Hiába vannak ott a jelek. Állandóan bújik hozzá mindig ad neki valami játékot a saját szobájából. Szagolgatja, hogy jó babaillata van.. amikor párom fürdeti a fiunkat akkor mindig keres egy ürügyet, hogy bejöjjön.. Egekig magasztalja, de már túlzás, mi is tudjuk, hogy okos a gyerekünk, de nem Istenként beszélünk róla. Arról nem is beszélve, hogy elmentünk vásárolni és mire hazajöttünk megverte a kutyákat, mert ugatott... Eddig imádta az állatokat mióta megszületett a fiunk azóta nem érdekli a sorsuk, de nem gondoltuk volna, hogy megveri. Természetesen elbeszélgettem vele nálunk a kutya macska családtag!!! Köszönöm, aki tud segíteni. Sajnos tanácstalan vagyok.

2019. szept. 2. 14:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az lesz a vége mennie kell! Olyan nincs, hogy este vagy bármikor bármit tegyen. A nővérem amúgy. Sajnos soha nem rakott félre egy 1000ft-ot sem. Gyerekkoromban ha jól emlékszem arra kért, hogy oda adjak neki puszit, ha szeretem mivel hatalmas a korkülönbség ezért ugye mindent megtettem, hogy szeressen. Ez az egész kiborító. Félek az alapján utcára tenni ami velem történt, mert soha nem történt meg többet, csak sokkal később 6-7 évesen egy film kapcsán emlékeztem vissza. Annyira belém beszélték, hogy csak álmodtam meg képzelődök. Szóval értitek. Először azt hittem, hogy csak neki nem lehet elmondása szerint gyereke meg utálja a férfiakat ezért pótolja ami neki nem adatott meg. De ott az a gondolat, ami nem hagy nyugodni. Ugye 2évestől hiába kérdezném van e valami nyílván nem tud válaszolni érdemben, mert komplikált kérdést nem is ért. Valahogy tesztelni kéne gondoltam rá fogok szólni hogy beteg vagy mit akarod csókolgatni a fenekét. De ki tudja mit vált ki belőle. Nem vagyok otthon a beteg elmék világában.
2019. szept. 2. 16:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, kérdező, higyj magadnak. Jól emlékszel. Nem kell semmit sem bizonyítanod. Szólítsátok fel, hogy költözzön el. Sajnálom, ami veled történt.
2019. szept. 2. 17:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenképp lépéseket teszünk. Meg kell előzni a bajt.
2019. szept. 2. 18:21
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Tökmindegy, hogy igaz e, rossz érzéssel senkit sem szabad elviselni, ha másért nem, azért menjen, hogy megnyugodj.

Egyik oldalról a gyerekkorukban molesztált emberek gyakran hiszik, hogy csak képzelődtek, álmodták,(szeretnék, ha nem lenne igaz)de nem tudnak szabadulni a gondolattól, meg van pár rá utaló jel a későbbiekben, hogy mégis megtörtént. személyesen tudom, milyen nehéz.

Másik oldalról a gyerekeknek jó szaguk van, de mindig rá kell szólni a másikra, ha a nevelési elved nem tartja be(gyerek intim szféráját te határozod meg). Az én gyerekem senki sem puszilhatja arcon rajtam kívül, fejen igen, arcon nem.

Harmadrészt a tinik gyakran csavarodnak be szexuálisan tinikorban,11-12 évesen amíg egyesek a porszívóba dugják a farkuk, mások pitébe, megint mások állatokhoz nyúlnak, és rokonokhoz is sokan(gyerekek leskelődnek fürdésnél), én az uncsitesómba voltam beleesve, kedves fiú volt nagyon, de rendkívül vérfertőző, amiknek örültem volna, ha megtörténnek, és nem az én okosságomból nem történt semmi.

Nekem is lesz tinikorú a gyerekem, 11-12 évesen még annyira kicsi, hogy fel sem fogja, mekkora súlyú dolgot tesz, de ott leszek, hogy megértessem majd vele.

Nekem volt bébiszitterem(nő) kulcsdugdosósat játszott a gyerekemmel, a melltartójából vetette ki a kulcsot a babával.. Ártatlan is lehetne, de nekem nem tetszett, nem is mentünk hozzá többet. Szintén idősebb, gyermektelen nő(volt bölcsödei gondozó)

Szerintem nyugodtan kezeld tényként, ami történt, de a tesód korából indulj ki, hogy állnál a gyerekedhez, ha vele lenne ilyen abban a korban..

Borzasztó, amit tett, de a kora nagyon nagyon befolyásoló tényező.

Ha most 2 éves a gyereked, kb 10 év lehet köztetek.

Aki a háziállatomat megveri, egyből repül.

Sokan sokféleképpen szeretik a gyerekeket, vannak szájrapuszilós nem pedofil szülők, popsicsapkodós szülők, nudista szülők, egyik sem

feltétlen gerjed a gyerekére, vagy más gyerekre, csak máshogy tanulta meg a szeretetét kimutatni, de te nyugodtan megmondhatod, hogy hogyan szeressék a gyereked.

A babaszagot amúgy csak az érzi, aki kívülálló, én anyaként az első egy hétben hozzászoktam a gyerekem illatához sajnos, de másokét még érzem. Tök jó szaguk van, hintőporillat a saját gyerekkoromat idézi.

2019. szept. 2. 18:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Rakd ki. Az egy dolog hogy szereti a gyerek illatát, az viszont intő jel hogy a fenekét fogdosná. És mi az hogy veri az állataitokat?
2019. szept. 2. 20:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Már rég kiraktam volna...
2019. szept. 3. 10:46
 17/17 anonim ***** válasza:
80%
En sem fogdosom novere gyerekenek a feneket. Sose gondolok ra h jujj de cuki. A sjataomera igen, de sose mas gyerekere. Megerzem a babaillatot, de nem szagolgatom a gyereket. Szerintem ott a buksiba baj van, de jobb ma cselekedni, mint holnap sirni.
2019. szept. 4. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!