Szerintetek higgyek az anyai megérzésemnek? Ti mit tennének, hogy kiderüljön az igazság?
Tökmindegy, hogy igaz e, rossz érzéssel senkit sem szabad elviselni, ha másért nem, azért menjen, hogy megnyugodj.
Egyik oldalról a gyerekkorukban molesztált emberek gyakran hiszik, hogy csak képzelődtek, álmodták,(szeretnék, ha nem lenne igaz)de nem tudnak szabadulni a gondolattól, meg van pár rá utaló jel a későbbiekben, hogy mégis megtörtént. személyesen tudom, milyen nehéz.
Másik oldalról a gyerekeknek jó szaguk van, de mindig rá kell szólni a másikra, ha a nevelési elved nem tartja be(gyerek intim szféráját te határozod meg). Az én gyerekem senki sem puszilhatja arcon rajtam kívül, fejen igen, arcon nem.
Harmadrészt a tinik gyakran csavarodnak be szexuálisan tinikorban,11-12 évesen amíg egyesek a porszívóba dugják a farkuk, mások pitébe, megint mások állatokhoz nyúlnak, és rokonokhoz is sokan(gyerekek leskelődnek fürdésnél), én az uncsitesómba voltam beleesve, kedves fiú volt nagyon, de rendkívül vérfertőző, amiknek örültem volna, ha megtörténnek, és nem az én okosságomból nem történt semmi.
Nekem is lesz tinikorú a gyerekem, 11-12 évesen még annyira kicsi, hogy fel sem fogja, mekkora súlyú dolgot tesz, de ott leszek, hogy megértessem majd vele.
Nekem volt bébiszitterem(nő) kulcsdugdosósat játszott a gyerekemmel, a melltartójából vetette ki a kulcsot a babával.. Ártatlan is lehetne, de nekem nem tetszett, nem is mentünk hozzá többet. Szintén idősebb, gyermektelen nő(volt bölcsödei gondozó)
Szerintem nyugodtan kezeld tényként, ami történt, de a tesód korából indulj ki, hogy állnál a gyerekedhez, ha vele lenne ilyen abban a korban..
Borzasztó, amit tett, de a kora nagyon nagyon befolyásoló tényező.
Ha most 2 éves a gyereked, kb 10 év lehet köztetek.
Aki a háziállatomat megveri, egyből repül.
Sokan sokféleképpen szeretik a gyerekeket, vannak szájrapuszilós nem pedofil szülők, popsicsapkodós szülők, nudista szülők, egyik sem
feltétlen gerjed a gyerekére, vagy más gyerekre, csak máshogy tanulta meg a szeretetét kimutatni, de te nyugodtan megmondhatod, hogy hogyan szeressék a gyereked.
A babaszagot amúgy csak az érzi, aki kívülálló, én anyaként az első egy hétben hozzászoktam a gyerekem illatához sajnos, de másokét még érzem. Tök jó szaguk van, hintőporillat a saját gyerekkoromat idézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!