Mi az igazság a babaváró vitaminokkal?
Sziasztok!
Idén januárban voltam hormonvizsgálatokon, akkor 3,5 éve annak, hogy a baba nem akar érkezni. Eléggé lent volt az összes hormonszintem, de azt hozzá kell tennem, hogy nehéz időszakom volt. Ezért döntöttem GAL vitamin szedése mellett. Csak jókat olvastam róla, hogy ez rendbe rak sok mindent, ellenben egyre több helyen olvasom és már hallom, hogy kitolja az ovulációt és a menstruációt is. Szeretnélek benneteket megkérdezni, hogy ez indokolja, hogy letegyem a vitamint, vagy teljesen normális a folyamat? Sajnos a nőgyógyászom nem tudom utolérni pont kirándulni van, ezért elsőként itt próbálkozom.
A babaváró vitaminok csak vitaminkészítmények, szerintem hülyeség, hogy kitolják a menzeszt és befolyásolják az ovut. Nézz csak utána, mi mindent tartalmaz egy terhesvitamin. Vitaminok ásványi anyagok, köztük folsav, amikre nagy szüksége van egy anyának. Gyakorlatilag a folsav kivételével egy multivitamin tablettában is ugyanezek vannak!
Felejtsétek el azt a tévhitet, hogy a terhesvitaminok bezavarnak! Nincs bennük egy fia hormon sem! Ha összezavarodott a ciklus, annak 1000 %, hogy más oka van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!