Gyuri bácsi babaváró teái kinek segítettek?
Régóta próbálkozunk,de eredménytelenül :(
Olvastam nagyon sok jó dolgot erről a teáról és érdekelne,hogy kinek van személyes tapasztalata?Ha a férfival minden rendben van,akkor is kell mindenképpen innia?Vagy neki nem feltétlenül fontos.
"Az ő számukra dolgozta ki Szabó Gyuri bácsi a babaváró programot. Hármas alapelven működik: 1. kitisztítja a szervezetet a káros anyagoktól, 2. erősíti a méhfalat és növeli a spermatermelést, 3. a nemi hormonok termelését serkentő gyógynövények fogyasztását javasolja."
Ez full parasztvakítás, teljesen hatástalan nyugodt lehetsz. Ez kuruzslázs, igazi orvos tud segíteni nem ilyen sarlatán.
Mi szoktunk feljárni Bükkszentkereszre (ültünk már a gyógyító köveken is:)). Eleinte csak a cickafark teájukból vettem, aztán később rájöttem, hogy azt tudok szedni magam is. :) Nagyon sokáig vártunk a babára, és akkor egyszer megkérdeztük, hogyan is működik, és milyen teacsomag ez. Azon felül, hogy marha drága, "hivatalosan" egy csomó mindent be kell tartani a fogyasztásához, már nem emlékszem, de pl. fürj tojást kell enni vagy ilyesmi. :)
Szóval én szeretem a gyógyteákat, de bemegyek egy drogériába, és megveszem ott.
Biztosan hatnak, és elhiszem, hogy segithetnek is bizonyos bajoknál, de a Gyuri bácsi teái drágák sajnos, és túl vannak reklámozva.
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat.Az orvosokon már túl vagyok,minden rendben mindkettőnknél.Tényleg A-z-ig kivizsgáltak.Ezért a sok hormon helyett,inkább az ilyesfajta dolgokra szeretnék áttérni.
Azt nem tudom csak igazán,hogyha a férfi nem csinálja,akkor is hatásos-e?Lényegében az ő eredménye tökéletes,az én szervezetemnek kell inkább,nem?Én laikusként úgy gondolom,hogy a nőnek sokkal fontosabb betartania,ha elkezdi.
4-es vagyok.
Mi éveket vártunk a babára, és mivel a párom nem esett át kivizsgáláson (elvileg velem volt a gubanc, igy vele nem foglalkoztunk), igy én mindefajta ilyen gyógyteát ittam. Gyuri bácsinál csak a cickafarkat vettem egy darabig, a babás teacsomag árát nagyon sokalltam. Plusz utána ittam palásfüvet, meg egy csomó minden mást.
Természetesen a baba akkor jött váratlanul hozzánk, amikor már semmit nem tettem az ügy érdekében.
És biztosan volt hozzá köze, hogy a párom fél évvel előtte letette a cigit.:)
Akkor még egyszer, mert látom nem értitek.
Ez átverés, kamu, lehúzás.
Senkinek sem használhat, mert ez olyan varázslás, mint a tv-s energetizàlás.
Abszolút nulla ezeknek a termékeknek a hatásfoka.
Pénzért kapsz hamis remènyt...
Esetleg szedted és amúgy teherbe estél. Nálam az a probléma hogy ràkerestem pár előadására és vagy örült vagy csak lehúzza az embereket. Minimális tudásod lenne egyből a fejedet fognàd milyen sületlenségekrt beszél.
Amúgy szívesen látnék klinikai tesztet bármelyik termékéről de nyilván ilyenek nincsenek...mert ez bemondásra megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!