Ismeri és használta valaki a Gyuri bácsi babaváró teát? És ha igen, milyen eredménnyel? Hol lehet kapni és kb. mennyiért?
Nekünk hormonkezeléssel és inszeminációval lett babánk. Az első kettő nem sikerült, ezután elkezdtem inni a teákat és a következő inszem sikerült. Lehet, hogy sikerült volna anélkül is, lehet, hogy rásegített, ki tudja. Szerintem próbáld ki. (A férjem nem itta, de nálunk csak velem volt probléma. Én sem ittam tovább, amikor kiderült a terhesség. Elvileg kellene, de nem mertem.)
Én egy olyan boltban vettem, ahol kifejezetten az ő termékeit árulják (Miskolcon), de szerintem a honlapjáról is meg lehet rendelni. 2 éve 15000 Ft körül volt.
Indokolatlanul és felháborítóan drágának tartom...
Az inofolicnak amit az előttem szólik irtak van egy olcsóbb változata Inozitol a neve,ezt szedem plusz 3 mg os folsavat hozzá.Ennek az ára töredéke az inofolicénak,hatóanyaga viszont ugyanaz.Hihetetlen módon ki tudják használni a gyermekre vágyó nők kétségbeesett próbálkozását.
Köszönöm.
Szerintem is,mikor meglättam a tea árát,lecsücsentem,akárcsak az inofolic árát,az is drága.
Az egyik barátnőm itta megfogant rá a gyereke pár hónapra. Nem biztos,hogy ez segített neki, de lehet.
Én méhpempőt szedtem és az első méhpempős hónapban megfogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!