Gyuri bácsi babaváró teái kinek segítettek?
Régóta próbálkozunk,de eredménytelenül :(
Olvastam nagyon sok jó dolgot erről a teáról és érdekelne,hogy kinek van személyes tapasztalata?Ha a férfival minden rendben van,akkor is kell mindenképpen innia?Vagy neki nem feltétlenül fontos.
Szia Kedves kérdező!
Én ugyan nem próbáltam ezt a teáját, de én is ebben a cipőben járok mint te sajnos. Rengeteg orvosnál jártunk, legomboltak már rólunk rengeteget, de lassan marad az inszem meg a lombik. Én a pajzsmirigyemre ittam a javasolt teáját, tsh-t nem termelt, a kivételét javasolták. Mióta a iszom a teát, azóta normál tartományba került az érték, gyógyszer szedés nélkül. Mindenki maga dönti el, hogy hisz benne vagy sem, de aki gúnyolódik ilyenen az egy paraszt.
Minden jót Kérdező!
25/N
Az ostoba aki hisz ilyen vén majmoknak.
Itt részletesen ki van gyűjtve, hogy mi miért baromság.
Mondjuk akinek van minimális fogalma a világról már ott gyanut fog, hogy 'bükki füvesember'. Már ez a név ordít, hogy valami oltàri lehúzásáról van szó.
Azért vagy gúny tàrgya, mert olyanban hiszel ami 2 perc googlezàs után kibukik, hogy hülyeség.
Tanukt embernek állítod magad, még sincs fogalmad mi a különbség az igazi orvostudomány, meg a lehúzás között.
Ne ràm haragudj, hanem erre a vén majomra. Ő húz hasznot abból hogy nem sikerül a gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!