Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tanácsoltok, mit lehet...

Mit tanácsoltok, mit lehet tenni, ha egy hosszú, több órás úton egy másik utas kisgyereke végig visít, kiabál, hangos buszon, vonaton, repülőn?

Figyelt kérdés
Nem csecsemő. Bezárva, azaz nem szállhatsz ki, és nen csak egy órát, hanem tényleg végig, 3-4, extrém esetben egy tengerentúli repülőjáraton még tovább és tényleg nem nyugszik az utazás végéig? Bárkivel előfordulhat.
2019. szept. 1. 19:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%

Hát azért ne vállaljon valaki gyereket (ha vágyik rá..), mert nincs kocsi?? Ba.meg, régen se volt és megoldottak.

Ja gyereket se vállaljuk, ha nincs házunk, nem vagyunk topmodellek, nem vagyunk ez az amaz... Végtelen a lista. Ennyi erővel ne is éljünk, mert.........

Amugy meg igaz, felmerni mennyit bír a gyerek, és úgy elindulni, de tán a legjobb, ha eler egy bizonyos kört, mikor már türelmesen és úgy menni messzebbre. Addig közelebbi, kis távolság a logikus. Szerintem.

2019. szept. 1. 20:15
 12/26 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó vagyok, az lemaradt, hogy válaszoljak is nornalisan: füldugó, szerintem is, mást nem nagyon tehetsz, ahogy arról se, ha visít és a szülő nem csinál semmit. Sajnos, kemény szitu.
2019. szept. 1. 20:18
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerinted mit lehet tenni? Biztosan vannak gondolataid ezzel kapcsolatban, milyen alternatívákat látsu?
2019. szept. 1. 21:03
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
Nekem 2 kisgyerek van. A nagy 4 éves jelenleg, a kicsi 9 hónapos. Havonta vonatozunk haza a szüleimhez, ami 3 órás út. A naggyal sosem volt gond, mindig aludt, a kicsi viszont nem. Mikor fogzott volt rá példa, hogy a fél utat átordította. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, igyekeztem mindent megtenni, hogy elcsitítsam. Mi mást tehettem volna? Tudom! Jogsi+autó.
2019. szept. 1. 21:09
 15/26 anonim ***** válasza:
56%
En mindig viszek pici nurofent amitol a fiam elalszik ha mar nem birunk vele 2 eves
2019. szept. 1. 21:16
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

Én sokat repültem munkából kifolyólag a 2 gyerekemmel de az enyémeket annyira sokkolta más gyerekek üvöltése (mai napig) hogy néma csendben voltak. :-D De se játszón se boltba soha nem ordítottak volt és van bennük szégyenérzés hogy mások előtt ezt nem.

Én se bírom anyukaként a járművön ordító gyerekeket de legtöbbször tejbetök a szülő ahogy más is írta

2019. szept. 1. 22:37
 17/26 anonim ***** válasza:
97%
Zajszuros fulhallgato
2019. szept. 1. 22:42
 18/26 anonim ***** válasza:
82%

Imádom ezt, hogy akinek nincs autója, ne vállaljon gyereket :D :D viccesek vagytok.

Hát igen, füldugó. Vagy egy jó alaposan feltöltött mp3 lejátszó. Amúgy ha a gyerek nem csak kiabál, hanem bemászik a privát szférámba, én gond nélkül rászólok. Egyszer előfordult. A gyerek csak nézett, szerintem kb még soha senki nem szólt rá normálisan. Meg is értette, és békén hagyott. Egy próbát megér.

2019. szept. 2. 09:49
 19/26 anonim ***** válasza:
7%

Én írtam az autót, nem megsérteni akartam senkit, de szerintem ez manapság a mininum. Az állások java része is B kategóriás jogsihoz kötött, mihez kezd valaki ha nem mobil??

Viszont a tömeg sokkal aggasztóbb. Én nem merném a pici gyerekemet tömegbe vinni. Hajléktalanok is felszállnak, mikor jártak ők bármilyen szűrővizsgálaton?? Meg amilyen állapotban vannak a tömegközlekedési eszközök, undorító.

2019. szept. 2. 11:50
 20/26 anonim ***** válasza:
93%

Utolsonak: az állások nagyrésze jogsihoz kötött?? Miröl beszélsz te?? Egy péknek, bolti eladonak vagy akár tanárnak, informatikusnak v bárkinek mi a joéletnek kéne jogsi?? Két honapja vagyok álláskeresö, irodai munkát nézek és SEHOLnem kell jogsi. Van két gyerekem és mindenhova eljutunk tömegközlekedéssel, busz, villamos, vonat. Soha semmitnem kaptunk el....de te biztos az a tipua vagy aki még a domestost is kihipozza...nyugodtan járj a steril autodfal, nem mindenki teheti meg, magyarország 2019...

Kérdezö, ha látnám a visito gyerek szülöjén h szarik rá és nem tesz semmit, akkor udvariasan megkérném h probálja lenyugtarni. Mást nem tehetsz, el kell viselni. Nem a gyerek hibája hanem a szülöé....igy még nehezebb kussban türni

2019. szept. 2. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!