Mit tanácsoltok, mit lehet tenni, ha egy hosszú, több órás úton egy másik utas kisgyereke végig visít, kiabál, hangos buszon, vonaton, repülőn?
Terhes nőként mondom, hogy gyűlölöm a tömegközlekedési eszközön visító gyerekeket.
Eleve nem értem minek viszik őket oda, ha nem tudnak viselkedni. Nekem eszembe sem jutna. Még ha végig vigyorog akkor se. Mindenféle ember megfordul ott, koszos minden, beteg emberek köhögnek rá stb. Más meg kisbabát is oda visz. Komolyan nem értem.
Jogosítvány meg autó nélkül se értem, hogy hogy lehet gyereket vállalni.
Kisegyerekem van. A hajam az égnek áll a neveletlen, idegbeteg kölyköktől. És a mulya tejbetök szüleitől,akik félnek a saját csemetéiktől. Az enyém is gyerekből van,de érdekes módon sosem volt megzavarodva és lehet neki magyarázni és nevelni.
Emellett lehet, hogy a gyerek nem százas szerencsétlen, De akkor meg vagy nem kell ilyen helyzetnek kitenni vagy illik előre közölni a többiekkel, hogy ez a szitu, bocs.
Én szóltam már anyukának,hogy ha nem állítja le a gyereket, én fogom. Kis hápogás, aztán csodamód a gyerekre rendesen rászólva megoldódott a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!