Mi legyen a következő lépés mit tegyek ez érdekében?
Figyelt kérdés
kisfiam 25hónapos szol ha pisilni kell pisil is mondjuk nem bilibe hanem a fürdőbe egy felmosó rongyra de a kakihoz kéri a pelust,mit tegyek volt valaki hasonló helyzetbe?akára kailással akár a rongyos megoldással.2010. júl. 13. 12:30
1/3 anonim válasza:
Mi 26 hós leányunk kakihoz pelust kért legutóbb, de előtte bilibe ült. És hamar feláll, de nem látta az eredményt, vagy félt ezért kért pelust. Pisiléshez nem szol, nem bilizik, csak mikor bepisil akkor ül utólag a bilire, mikor mondjuk oda kellett volna. Ahová nem lehet szándékosan pisilni oda ne engedd. Vagy bili vagy wc vagy pelus.
2/3 A kérdező kommentje:
engem nem zavar ha a kis rongyra pisil legalább ebbe a melegben nem kell pelus.én inkább arra lennék kiváncsi más is járt e már ugy hogy kakihoz pelus kell és hogy szokott le róla a gyemeke.
2010. júl. 13. 15:03
3/3 anonim válasza:
Mi úgy csináljuk,hogy ha kaka megy a pelusba (még ez a gyakoribb),együtt borítjuk a wc-be,ő húzza le,és megy a halacskáknak. Pisilni csak wc-be, mert bilitől sokkot kap. :) mivel nem beszél, húz a wc-hez,és fogja a kukacát (23 hós).Azt is mindig ő húzza le, és mindig röhögünk amikor csorog. Nekem nagyon bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!