Tisztelt Doktor úr! A 3. inszemináció után vagyok, még nem tudom az eredményt. Kérdésem a következő milyen sűrűn kell együttlennünk a siker érdekében?
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 13:40
2/8 anonim válasza:
Ez itt nem az orvos válaszol rovat. Ez csak egy sima mezei fórum, s mi nem vagyunk orvosok.
3/8 anonim válasza:
Az elsővel ne törődj....itt nincs doktor,itt normális(már aki) halandók vannak,de sok inszeminációra járó nő jár ide,valaki biztos tud hasznos választ adni.Sok szerencsét.
4/8 anonim válasza:
Ha inszeminációd volt, akkor elvégezték helyettetek a munkát. Most várni kell.
doktornő...
5/8 anonim válasza:
uhh,ez tényleg durci,ez csak kamupoénos kérdés. Hisz ilyet nem tesz fel egy valós inszemen átment nő,tudja,hogy utána nem is kell együtt lenni,mert már van az "anyag" :DDD
6/8 anonim válasza:
Amilyen sűrűn csak lehet. :D
Tisztelettel:
Doktor úr
8/8 eszo válasza:
szia!
gondolom más portálokon is feltetted a kérdést..mondjuk ott ahol tényleg dokik válaszolnak..
bár az nem világos, hogy inszem után miért kell együtt lenni..de biztos tutira akartok menni..na mindegy.
úgy általánosságban azt javasolják, hogy 2 naponta érdemes együtt lenni, ha egy pár babát szeretne..szerintem ezt te is követheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!