Szerintetek a gyerek hány éves koráig oké, ha vele fürdik néha az egyik szülő?
"Nekem a párok egymás elòtt meztelenkedése is fura. Aktus alatt oké persze."
Nekem meg ez fura. Pont a párok már miért ne meztelenkedhetnének egymás előtt? Miért csak aktuskor? Ez olyan, mintha a nemi szervek kizárólag szexualitásra lennének jók. Ott van az akkor is, amikor nincs "harcra kész" állapotban, hogy lehet úgy élni egymás mellett, hogy sose látjuk amúgy egymást meztelenül? Mindig a fürdőszobában öltözünk csukott ajtónál? Vagy kiküldjük a másikat a hálóból? Tényleg érdekel.
Nekem a párommal az egyetlen tabu a vécézés, azt nem viselném el, ha látná, az csak rám tartozik.
Nálunk az sem tabu :D
Ahány ház, annyi szokás
Most lett 5 a lányom, egyre kevesebbet fürdünk együtt, pont azért, mert már kikerülhetetlen, hogy egymáshoz érjünk.
Egyedül nevelem, de szerintem pont azért furcsa az apákkal fürdés, mert a péniszük csak úgy lebeg, kiáll a testükből,nem tudják oddébhúzni, a végén a makk érzékeny is, kikerülhetetlen, hogy hozzáérjen a másik egy 60x170es kádban, amíg a nők nemiszerve elég zárt részen van, nehéz eltalálni azt a gombostűfejnyi pontot, ami érzékeny és zárt részen van, sokkal kisebb az esélye az érintésnek, mert kisebb.
Szóval pl medencében meztelen fürdés még oké lenne otthon, de egy kádban szerintem nem oké, ha apuka fürdik meztelenül, nem csak a látvány(hisz látványosabb sokkal), hanem inkább a nemiszervek véletlen érintése miatt.
A makk akkor érzékeny, ha fel van rajta húzva a bőr.
Szerintem a fiúknak pedig az anyukák nemiszerve "látványosabb", mivel ők azt nem látják nap mint nap, mint a sajátjukat.
Sztem ritkán öltözik az ember a másik előtt. Én pl a fürdőszobában szoktam felöltözni, amkor egyedül laktam is így volt. Teljesen máskor jártunk anno dolgozni is, most a párom elindul, mire en ébredek (6ra jár), meg amúgy is, mindig vmit csinalunk, haladunk a teendőkkel, nem jellemző, hogy ugyanabban a helyiségben legyünk. Ha a masik öltözik nem zavar, dw azalatt nem megyek oda és nem nézem. Nyilván nem sikítok, ha meglátom.
Ami necces, az a pasik fèlmeztelensége nyáron, arra az nálunk a kompromisszum, hogy közös étkezésnél így ne üljön az asztalhoz.
Szerintem nem csak akkor, de elég sokan vannak körülmetélve is.
Azért egy kb 12-14 centis lógó valami egy tenyérnyi lelógó zacskóval meg egy 4 centis vágás, ami csak alulról látszik össze sem hasonlítható.
Az a agy helyzet, hogy a női nemi szerv zárt lábakkal vagy kis terpeszben egyáltalán nem látszik, sőt ülve is csak részben, kb egy félcentis vágás teteje.
A 3x nagyobb, kiálló, mozgó dolog a látványosabb, te kevered a látványt az érdekességgel.
Sok nőt nem láttam még életemben fürdőkádban, de eddig egyik se tudott zárt lábakkal ülni. Szóval, ha a kérdést vesszük figyelembe, akkor nem tudom, hogy hol van az összefüggés...
És kedves 3-as, nem beszólni akarok, kérlek hidd el, de amit írsz, az már tényleg nem tűnik egy egészséges kapcsolatnak. A gyereketeknek sem hiszem, hogy jót tesz, ha azt látja, hogy zéró kommunikáció van a szülei között. Pont ahogy az előző kommentelő írta: ez egyre szomorúbbnak hangzik.
Nagyon jó a kapcsolatunk, de nem jellemző, hogy bármelyikünk is ücsörögne. A párom 24 órában dolgozik, másnap alszik, ha meg itthon van, felkapja vmelyik teendőt és csinálja. Szoktunk gyakran sétálni, bevásárolni, sütögetni, kirándulni, de ezek nem bent vannak, itt pedig az öltözködés volt a kérdés. Majdnem minden nap van közös étkezés, illetve este, a gyerek lefektetése után szoktunk egy órát filmezni, aztán alszunk.
De az nem jellemző, hogy csak úgy vagyunk egy szobában, még külön se, nemhogy egyszerre.
Főleg amióta gyerek van, és arányában sokkal több feladat van. Általában én foglalkozom a babával, ő meg csinálja az aktuális házimunkát. Ha meg alszik a gyerek, én is nekiállok vminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!