Akinek 1 gyereke van, toletek is mindig kerdezgetik, hogy
mikor lesz tesoja?
Ó mi még csak most várjuk a babát, de ha ki merem jelenteni, hogy nem is akarunk többet akkor úgy néznek rám mint egy ufora. Kedvenceim:
Nem tudhatjátok mit hoz a jövő
Majd egyszer úgyis azt érzitek hogy kell még1
Kell neki a testvér mert:
- El lesz kényeztetve
- Nem tanul meg osztozkodni
- Magányos lesz és ez milyen önzőség
Rájuk szoktam hagyni. Ők biztos jobban tudják. Nem kell vele foglalkozni. Bólogatsz, mosolyogsz és elfelejted.😁
2019. aug. 14. 12:29
Én azt szoktam mondani, hogy nem, nem lesz testvére. Majd lesznek barátai, azokat legalább ő válogathatja meg.
2019. aug. 14. 12:30
Ez meg amúgy pont egy olyan dolog hogy mindenki más. Egykéktől és testvérrel rendelkezőktől is hallottam már azt is hogy jó meg hogy rossz. Egy egyke gyereknek sem kell magányosnak lennie. Közösségbe kell járatni. Nekem meg pl hiába van testvérem, sosem volt túl jó a kapcsolatunk. Mióta külön költöztünk szinte alig beszélünk. Jóformán ünnepeken amikor együtt a család.
2019. aug. 14. 12:35
Nyugi egynemű gyerekeknel meg az a kérdés folyton, hogy mikor lesz 3. Hátha az kislámy lesz.
Mindig is kettőt akartunk, és jo nekünk igy, hogy 2 fiú. Folyton azt kapjuk, hogy kislány nelkül nem az igazi. Vajon miért? Mit tudhat egy kislány, amit egy fiú nem?
Ha meghallom a kerdést, hogy lesz-e 3. mindig azt mondom:Hát persze, majd tavaly...
2019. aug. 14. 12:36
15/31 A kérdező kommentje:
Ahol en elek, ott egy olyat se tudok, akinek 1 van, vagy 1 van es nem akar tobbet. Engem idegesit h az ismerkedes 3. mondata mar ez. Es csodalkoznak. Gondolom "megvan a velemenyuk". En sose kezdemenyezek ilyen beszelgetest, mert tudom h ez nem esik jol senkinek, meg oszinten szolva, nem is erdekel, hogy kinek hany gyereke van es miert. Az a durva h mar bankban, boltban is kerdeztek, olyanok, akik latasbol ismernek csak. Multkor egy ismerosom akinek tobb gyereke van kirakott egy olyan cikket fbra, amiben azt irjak, hogy ne kerdezgessuk az 1 gyerekes szuloket h miert nincs tobb gyerekuk, mert biztosan tobbet akartak csak meg nem jott ossze. Ugyhogy kicsit meglepo a hozzaallas ugy altalaban mindenki reszerol. Ugye a legrosszabb, hogy mivel koruluttunk mindenkinek tobb gyereke van,azok eleve ugy allnak hozzam, hogy velem vagy valami baj van bagy baromi konnyu az eletem es inkabb keresnek mas tarsasagot, akivel a sajat problemajukrol tudnak beszelni. Mert amugy csak a problemakrol, testverfeltekenysegrol, idohianytol tudnak beszelni. Nem mintha tobbszaz baratnot szeretnek, de azert 1-2 hasonlo felfogasu jo lenne a kornyeken.
14!
Nekem 2 lányom van, és ugyanezt kapom fordítva :D
Van aki még mindig rákérdez lesz e harmadik, pedig a már a kisebbik is 12 éves, a nagyobbik 17.
Egyébként én is örülnék egy kisfiúnak, de majd az unokám az lesz :) Vagy a lányaim férjei. Valahogy csak szerzek egy "fiat" magamnak :DDDD
2019. aug. 14. 12:49
2019. aug. 14. 12:59
17-es még nem mondták rám hogy beteg vagyok, most sem érzem magam annak nem tüsszögök és nem köhögök. De kivancsi vagyok kedves doktor miert is vagyok beteg?
2019. aug. 14. 13:58
Az embereknek semmi semmi se jó, nekem 4 gyerekem van, most jön az 5., és folyton hűháznak meg szörnyülködnek. Ne foglalkozz velük.
2019. aug. 14. 14:14
Szerintem ezen csak azok akadnak ki, akik bizonytalanok a saját döntésükben. Akik egy gyereket akarnak határozottan, azok nem húzzák fel magukat az ilyen kérdéseken...
2019. aug. 14. 14:15
Kapcsolódó kérdések: