Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek 1 gyereke van, toletek...

Akinek 1 gyereke van, toletek is mindig kerdezgetik, hogy mikor lesz tesoja?

Figyelt kérdés
1 gyereket akartunk a parommal mindketten. Egesz eletunkben ez volt az elkepzelesunk. 10 ev egyuttlet utan tervezetten be is vallaltuk. Tovabbra sem szeretnenk tobbet, es a gyerek sem szeretne testvert. Ennek ellenere egyfolytaban kerdezgezik h miert nem akarunk tobbet es mikor jon a kovetkezo. Veletek is ezt csinaljak? Tenyleg, mi azzal a baj ha valaki 1 gyereket akar, ez olyan fura?
2019. aug. 14. 11:45
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
95%
Igen, velünk is. Hülyeség pedig. Tartsatok ki az álláspontotok mellett és engedjétek el a fületek mellett az iyeneket.
2019. aug. 14. 11:47
 2/31 anonim ***** válasza:
95%

Igen.

Úgy kb 5 éves volt a fiam, amikor elmaradoztak ezek a mikor lesz tesója kérdések.

Lassan de biztosan odaért mindenkihez az infóm...

Türelem, idővel felfogják, hogy neked tényleg 1 gyereked lesz.

2019. aug. 14. 12:00
 3/31 anonim ***** válasza:
58%

Én is egyedül voltam 3 évig, mamáék pedig rászóltak anyáékra, hogy egy gyerek nem gyerek és mindenképpen csináljanak még egyet. Hugom lett, apa pedig már belefáradt a dologba, hogy csak lányai lettek, így nem csináltak már egy haramdikat (az is biztos lány lett volna)...

Nekem is egy gyerekem lesz tuti, én meg nem hallgatok senkire az biztos :D

2019. aug. 14. 12:01
 4/31 anonim ***** válasza:
90%
Nem azért kérdezik, mert szerintük nem jól csináljátok, egyszerűen csak beszélgetnek, trécselnek, érdeklődnek, mint ahogy minden másról is gondolom. Nem kell összeesküvés elméleteket gyártani. Az emberek többségének több gyereke van, ebből indulnak ki, senki sem ítélkezik feletted, kár ezen hisztizni.
2019. aug. 14. 12:02
 5/31 anonim ***** válasza:
23%
azért kérdezgetik, mert nem jó egykének lenni
2019. aug. 14. 12:13
 6/31 anonim ***** válasza:
80%

Sőt, ha kettő van, és egyneműek, akkor is.

Vagy, mert most micsoda csudijó támogatások vannak háromra -.-

2019. aug. 14. 12:17
 7/31 anonim ***** válasza:
92%
4-esnek van igaza, egyénként nem, nem kérdezi tőlünk senki, érdekes, hogy az összes ismerősünk, rokonunk intelligens ezek szerint, más körül meg mindenki tahó, magánügy, hogy hány gyereked van, én se kérdezem ezt mindenkitől, de barátoktól szoktam, mi van ebben, szépen válaszolnak.
2019. aug. 14. 12:20
 8/31 anonim ***** válasza:
84%

5-ös, ez nézőpont kérdése.

Barátnőm imád egyke lenni, szerinte a legjobb dolog a világon.

2019. aug. 14. 12:20
 9/31 anonim ***** válasza:
36%

Hehe kár ezen hisztizni. De igen az ilyen emberek nagyon idegesítőek, mert lépten nyomon kérdezgetik. Amíg nincs parod azert szologatnak be miert nincs hisz jol nezel ki, aztan van egy parod azzal nyüstölnek mikor lesz már gyerek, meg nem leszel fiatalabb mikor ott van a baba meg egy éves sem, de mikor jön a következő egy gyerek nem gyerek dumaval.

Az én taktikám annyi visszakérdezek es neked? Ha azt mondjak nekem van már vagy kettő van akkor azt mondom vállaljál be meg egyet ha ennyire szeretnél. Ha megsértődnek meg lehet mondani. Mit képzelsz te hanyadik vagy aki ezt a kérdést felteszi. Sőt vannak olyan kedves emberek is vagy együgyüek akik 30× is felteszik ugyanezt a kérdést.

Kedves 4-es igenis dühítő mert ezek az emberek bele akarnak szólni a masik dolgaba, meg akarjak mondani mit kezdj az életeddel vagy állj be a sorba. Nem tudjak elfogadni hogy a világ színes es rengeteg felekeppen lehet leélni az életet. Van akinek van hozza bátorsága van akinek nincs.

2019. aug. 14. 12:23
 10/31 anonim ***** válasza:
17%
#8 unokatesóm egyke (szülei szerettek volna több gyereket, de elváltak), utálja, mindig irigy volt rám és tesómra (saját bevallása szerint), mert mi mindig ott voltunk egymásnak. sokat unatkozott gyerekkorában, az anyja mindig próbálta szórakoztatni, hogy ne érezze magát egyedül, de az nyilván nem volt ugyanolyan, mintha egy másik gyerekkel játszott volna. kisgyereknek mindig irigy volt, a legjobb játékait elrejtette előlünk, mindig neki kellett a legjobb, a legtöbb. de ezektől függetlenül mindig jó volt a kapcsolatunk, most is nagyon jóban vagyunk felnőttként.
2019. aug. 14. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!