Akinek 1 gyereke van, toletek is mindig kerdezgetik, hogy mikor lesz tesoja?
Igen.
Úgy kb 5 éves volt a fiam, amikor elmaradoztak ezek a mikor lesz tesója kérdések.
Lassan de biztosan odaért mindenkihez az infóm...
Türelem, idővel felfogják, hogy neked tényleg 1 gyereked lesz.
Én is egyedül voltam 3 évig, mamáék pedig rászóltak anyáékra, hogy egy gyerek nem gyerek és mindenképpen csináljanak még egyet. Hugom lett, apa pedig már belefáradt a dologba, hogy csak lányai lettek, így nem csináltak már egy haramdikat (az is biztos lány lett volna)...
Nekem is egy gyerekem lesz tuti, én meg nem hallgatok senkire az biztos :D
Sőt, ha kettő van, és egyneműek, akkor is.
Vagy, mert most micsoda csudijó támogatások vannak háromra -.-
5-ös, ez nézőpont kérdése.
Barátnőm imád egyke lenni, szerinte a legjobb dolog a világon.
Hehe kár ezen hisztizni. De igen az ilyen emberek nagyon idegesítőek, mert lépten nyomon kérdezgetik. Amíg nincs parod azert szologatnak be miert nincs hisz jol nezel ki, aztan van egy parod azzal nyüstölnek mikor lesz már gyerek, meg nem leszel fiatalabb mikor ott van a baba meg egy éves sem, de mikor jön a következő egy gyerek nem gyerek dumaval.
Az én taktikám annyi visszakérdezek es neked? Ha azt mondjak nekem van már vagy kettő van akkor azt mondom vállaljál be meg egyet ha ennyire szeretnél. Ha megsértődnek meg lehet mondani. Mit képzelsz te hanyadik vagy aki ezt a kérdést felteszi. Sőt vannak olyan kedves emberek is vagy együgyüek akik 30× is felteszik ugyanezt a kérdést.
Kedves 4-es igenis dühítő mert ezek az emberek bele akarnak szólni a masik dolgaba, meg akarjak mondani mit kezdj az életeddel vagy állj be a sorba. Nem tudjak elfogadni hogy a világ színes es rengeteg felekeppen lehet leélni az életet. Van akinek van hozza bátorsága van akinek nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!