Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 11éves fiú gyerekek mivel...

11éves fiú gyerekek mivel töltik a szünidő napjait?

Figyelt kérdés

Én gyerekem csak a számitogépen játszik sajnos.

Be volt ídöre szabályozva,de mátol betiltottuk a szjátékot,mert csak az érdekelné.

Ígaz ha kérem mindenben segít nekem.

2010. júl. 12. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azén fiam is 11 éves. Egész nap játszanak a haverokkal. Még a meleg selehet akadálya egy jó kis focizásnak. Mennek biciklizni, horgászni, strandra.

Minden nap viszi a kutyát sétálni.

Este néha bográcsoznak, grilleznek. Ilyenkor szoktak bújócskázni.

Kosártáborba megy majd. Lovastáborba volt.

Apukának segít az udvaron.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de nálunk a szgép meg a tv nem sláger.

2010. júl. 13. 10:54
 12/15 anonim ***** válasza:

utolsónak:

11 évest elengedsz egyedül strandra meg horgászni?

2010. júl. 13. 11:50
 13/15 anonim ***** válasza:

22:08 vagyok.

nem, nem beszélünk neki "csúnya dolgokat".

amúgy szerintem a te fiad is élvezné, ha nagyobbakkal lóghatna.. :)

de hogyha ezt nem szeretné, vagy éppen nincs rá lehetőség, akkor menjetek el együtt moziba, parkba.. vagy olyan helyre ahol ismerkedhet korabeliekkel :)

2010. júl. 13. 17:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem egyy 11 évesnek nem 14-15 évesekkel kell csavarognia (legalábbis Bp-en nem).

Ráér majd egy pár év múlva.

2010. júl. 14. 07:51
 15/15 anonim ***** válasza:
10 éves vagyok decemberben leszek 11 .Tesómnál nyaralok akinek van 1 jófej férje.van 1 kisbabájuk 1és fél éves múlt pár héttel vagy 1 hónnappal nem tom..felkelünk rggel megfőz tesóm attila hazajön a munkából elalszik grétike én számítózok.aztán felkelnek kikapcsolom a gépet és megyünk sétálni,bicózni,szomszádba ott is van 1,fél éves kisaba.és tündi a tesóm az anyukájával volt 1 szülőszobán úhgyhogy velük is szoktunk lenni
2010. júl. 30. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!